Stretchtent huren in Waalre?

Organiseer je binnenkort een evenement in Waalre en wil je iets unieks bieden? Een stretchtent huren in Waalre via Tentrend is de perfecte manier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Onze stretchtenten zijn niet alleen een praktische oplossing voor elk weertype, maar bieden ook een stijlvolle en sfeervolle toevoeging aan elk evenement.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Waalre

De voordelen van een stretchtent

Bij het huren van een stretchtent in Waalre geniet je van de volgende voordelen:

 • Flexibele vormgeving: Onze stretchtenten zijn aan te passen aan elke locatie in Waalre, wat een custom-fit uitstraling geeft.
 • Elegante uitstraling: Met een stretchtent voeg je een luxe en professionele look toe aan je evenement.
 • Duurzaam en weerbestendig: Deze tenten zijn gemaakt van kwalitatieve materialen die bestand zijn tegen de elementen, perfect voor het wisselvallige klimaat in Waalre.
 

Een stretchtent huren in Waalre biedt meer dan alleen een dak boven het hoofd; het geeft een prachtige uitstraling op je evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de talloze voordelen van het huren van een stretchtent in Waalre en geef jouw bijeenkomst een uniek karakter. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen beschutting tegen diverse weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke ambiance. Dankzij hun flexibiliteit en stijlvolle uitstraling zijn ze perfect geschikt voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend koesteren we een passie voor het verrijken van evenementen met onze diensten. We begrijpen het belang van een vlekkeloze uitvoering en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de allereerste conceptfase tot aan de daadwerkelijke uitvoering, staan we klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Waalre een groot succes wordt. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw gelegenheid tot in de puntjes wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Waalre

Als je voor Tentrend kiest, kies je voor topkwaliteit en service. Ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze opzet en afbraak van de stretchtent in Waalre, waardoor jij je volledig kunt focussen op je evenement. Een stretchtent huren in Waalre betekent kiezen voor een onvergetelijke sfeer. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, onze tenten zorgen voor een betoverende setting.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Waalre een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Waalre. In Waalre biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een stevige en stijlvolle ondergrond voor je evenement in Waalre.
 • Transparante tenten: Breng de schoonheid van de buitenomgeving naar binnen terwijl je je gasten beschermt.
 • Sfeerverlichting: Kies uit diverse verlichtingsopties om de juiste toon te zetten voor je evenement in Waalre.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Waalre een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Waalre of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpaginacontact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina