Stretchtent huren in Boxmeer?

Een evenement in Boxmeer wordt pas echt compleet met een stijlvolle stretchtent van Tentrend. Deze moderne tenten zijn niet alleen een praktische overkapping, maar ze zetten ook de toon voor een gedenkwaardige ervaring. Een stretchtent huren in Boxmeer betekent kiezen voor een mix van functionaliteit en esthetiek.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Boxmeer

De voordelen van een stretchtent

Een stretchtent huren in Boxmeer bij Tentrend brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Prachtige uitstraling: Onze stretchtenten verfraaien elke gelegenheid in Boxmeer met hun elegante vormen.
 • Aanpasbaarheid: Waar een traditionele partytent beperkingen heeft, biedt een stretchtent flexibiliteit voor elke locatie in Boxmeer.
 • Duurzaam weerbestendig: Gemaakt van kwalitatieve materialen, zijn onze stretchtenten bestand tegen het onvoorspelbare weer in Boxmeer.
 

Door voor Tentrend te kiezen, investeer je in de uitstraling en het succes van je evenement in Boxmeer.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de vele voordelen van het huren van een stretchtent in Boxmeer en geef jouw evenement een unieke uitstraling. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Hun aanpasbaarheid en stijlvolle ontwerp maken ze perfect geschikt voor diverse evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Boxmeer tot een succes te maken. We begrijpen het belang van een naadloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste fase van planning tot aan de uitvoering, kun je rekenen op onze toegewijde ondersteuning en expertise. Laat ons team van professionals je helpen om van jouw evenement in Boxmeer een onvergetelijke ervaring te maken.

Creëer de perfecte setting in Boxmeer

Bij Tentrend zijn we toegewijd aan het leveren van de beste kwaliteit en service. Onze ervaren teams in Boxmeer zorgen voor een zorgeloze ervaring, van de opbouw tot de afbraak van je stretchtent. Maak indruk op je gasten met een unieke setting door een stretchtent te huren in Boxmeer. Onze tenten zijn niet alleen mooi, maar bieden ook een comfortabele en beschutte ruimte voor elk evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Boxmeer een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Boxmeer. In Boxmeer biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren zorgen voor een solide basis en verhogen de elegantie van je evenement in Boxmeer.
 • Transparante tenten: Voor een open gevoel met volledige bescherming tegen de elementen.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsoplossingen passen bij elke gelegenheid, van ingetogen tot extravagant.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Boxmeer een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Boxmeer of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Neem contact op voor een persoonlijke offerte en ervaar de goede service van Tentrend. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl.

Met Tentrend kies je voor een evenement dat herinnerd zal worden om zijn stijl, comfort en onvergetelijke atmosfeer.

Afbeelding 3 landingspagina