Stretchtent huren in Oss?

Wil je jouw evenement in Oss naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor een stretchtent huren bij Tentrend. Deze veelzijdige tenten zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een element van elegantie en stijl toe. Ze zijn ideaal voor allerlei evenementen, van intieme feesten tot grootschalige bedrijfsevenementen. Een stretchtent huren in Oss betekent kiezen voor een mix van praktische voordelen en een esthetische allure die jouw gasten zal verrassen en bekoren.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Oss

De voordelen van een stretchtent

Een stretchtent huren in Oss bij Tentrend biedt een reeks voordelen:

 • Veelzijdigheid: Onze stretchtenten zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen en locaties in Oss. Ze zijn aanpasbaar aan de specifieke eisen van jouw evenement, of het nu groot of klein is.
 • Sfeerverhogend: Een stretchtent brengt een bijzondere sfeer met zich mee. Hun elegante vorm en stijlvolle design zorgen voor een unieke ambiance.
 • Weerbestendigheid: De tenten bieden optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, een cruciale factor voor evenementen in Nederland.
 

Deze voordelen maken het huren van een stretchtent in Oss bij Tentrend een uitstekende keuze voor elk evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Jouw evenement, onze zorg

Het huren van een stretchtent in Oss biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten zijn niet alleen een middel om bescherming te bieden tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze ideaal voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om bij te dragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een naadloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de initiële planning tot de uiteindelijke uitvoering staan wij voor je klaar. Met onze toegewijde service en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Oss een onvergetelijk succes wordt.

Creëer de perfecte setting in Oss

Kiezen voor Tentrend betekent kiezen voor kwaliteit en service bij het huren van een stretchtent in Oss. Ons team zorgt voor een probleemloze installatie, zodat jij je kunt richten op het evenement. Het huren van een stretchtent in Oss zorgt voor een unieke en sfeervolle setting. Deze tenten zijn de perfecte keuze voor het creëren van een indrukwekkende en memorabele ambiance op jouw evenement

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Nog iets extra's nodig?

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Oss een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Oss. Naast het aanbod van stretchtenten, biedt Tentrend ook:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren zijn essentieel voor een stabiele ondergrond en verhogen de functionaliteit en uitstraling van het evenement. Ze zijn ideaal voor dansvloeren of eetruimtes en zorgen voor comfort.
 • Transparante tenten: Onze transparante tenten bieden een elegante en moderne uitstraling, perfect voor evenementen die de natuurlijke omgeving willen integreren. Ze zijn ideaal voor overdag en ’s avonds, waarbij het natuurlijke licht een unieke sfeer creëert.
 • Sfeerverlichting: De juiste verlichting is cruciaal voor het creëren van de gewenste sfeer. Of het nu gaat om romantische verlichting of een levendige feestatmosfeer, onze verlichtingsopties kunnen elke stemming versterken en dragen bij aan de algehele ervaring van het evenement in Oss.
 
Deze aanvullende diensten bij het huren van een stretchtent in Oss zorgen voor een complete en onvergetelijke ervaring.
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Oss en inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina, hier vind je onze afgeronde projecten. 

Heb je vragen of wil je een stretchtent huren? Je kan dan via onze contactpagina contact opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62 of via onze mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag bij jouw feest of evenement.

Afbeelding 3 landingspagina