Jouw evenement in Veghel, onze passie

Ben je van plan een evenement in Veghel te organiseren en zoek je naar een manier om het echt speciaal te maken? Een stretchtent huren bij Tentrend is de perfecte keuze. Onze stretchtenten zijn niet alleen een praktische oplossing voor elke buitenlocatie, maar ze voegen ook een unieke en sfeervolle dimensie toe aan jouw evenement. Of het nu gaat om een sfeervolle bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of een spraakmakend festival, onze stretchtenten zijn de sleutel tot een onvergetelijke ervaring.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Veghel

Kies voor kwaliteit en service met Tentrend

Tentrend onderscheidt zich door zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Veghel bij Tentrend, kies je voor:

 • Deskundige en Complete Service: Wij bieden een volledige service, van opbouw tot afbouw. Ons professionele team zorgt voor een soepele en efficiënte ervaring.
 • Flexibele en Stijlvolle Opties: Onze stretchtenten zijn veelzijdig en passen zich aan aan jouw evenement. Of je nu een intieme of grootschalige setting nodig hebt, wij hebben de perfecte oplossing.
 • Topkwaliteit voor Jouw Evenement: Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en garanderen veiligheid en comfort voor jou en je gasten. Ze bieden een stijlvolle uitstraling die zeker indruk zal maken.
 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een prachtige stretchtent in huis, maar kies je voor een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Veghel brengt unieke voordelen met zich mee. Ze zijn niet alleen een middel voor bescherming tegen het weer, maar ook een manier om een bijzondere sfeer te creëren. Hun flexibiliteit en elegantie maken ze de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend zijn we gepassioneerd over het bijdragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een naadloze ervaring en zijn toegewijd aan het overtreffen van jouw verwachtingen. Van de eerste planning tot de uitvoering, wij staan voor je klaar.

Bekijk de mogelijkheden

Bij een stretchtent huren in Veghel, staat Tentrend garant voor topkwaliteit en uitstekende service. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte op- en afbouw, zodat jij je volledig op het evenement kunt richten. Het huren van een stretchtent in Veghel zorgt voor een onvergetelijke sfeer en setting. Onze tenten zijn niet alleen functioneel, maar ook een visueel hoogtepunt van elk evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Wat wij nog meer aanbieden

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Veghel een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Veghel. Wij bieden namelijk ook:
 • Vlondervloeren: Deze bieden een stevige, vlakke ondergrond, perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn essentieel voor evenementen op oneffen terrein.
 • Transparante tenten: Ideaal voor wie de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil integreren in het evenement. Deze tenten bieden een open en heldere uitstraling.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van intieme, subtiele sferen tot dynamische, kleurrijke displays, afhankelijk van de stijl van jouw evenement.

 

Deze extra diensten van Tentrend zorgen voor een compleet en onvergetelijk evenement in Veghel.

Neem vandaag nog contact op

Wil je een stretchtent huren in Veghel en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze website of bekijk onze projectenpagina voor inspiratie. Neem contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf de kwaliteit en service van Tentrend!

Afbeelding 3 landingspagina