Creëer sfeer met een stretchtent in Nistelrode​

Wanneer je een evenement in Nistelrode organiseert, wil je dat het opvalt. Een stretchtent huren in Nistelrode is daarvoor de perfecte oplossing. Deze moderne, elegante tenten van Tentrend zijn niet alleen functioneel, maar ze voegen ook een ongekende stijl en sfeer toe die een traditionele partytent niet kan bieden.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Nistelrode

De voordelen van een stretchtent

Het kiezen voor een stretchtent huren in Nistelrode brengt een reeks unieke voordelen met zich mee:

 • Flexibele vormgeving: Onze stretchtenten passen zich aan elke omgeving in Nistelrode aan, wat zorgt voor een op maat gemaakte look.
 • Elegante sfeer: Transformeer je evenement met een tent die elegantie en klasse uitstraalt.
 • Bestand tegen slecht weer: De duurzaamheid van onze stretchtenten zorgt voor comfort en bescherming, ongeacht het weer in Nistelrode.

Met deze voordelen wordt elk evenement in Nistelrode een onvergetelijke ervaring.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Nistelrode biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Niet alleen dienen ze als bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar ze creëren ook een onvergetelijke atmosfeer. De veelzijdigheid en elegantie van stretchtenten maken ze geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Bij Tentrend delen we een passie voor het leveren van hoogwaardige evenementenervaringen. We begrijpen dat een vlekkeloze uitvoering van cruciaal belang is en streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de initiële planning tot de daadwerkelijke realisatie van het evenement, staan wij voor je klaar met professioneel advies en service op maat. Ontdek de mogelijkheden van stretchtentverhuur in Nistelrode en maak van jouw evenement een groot succes.

Sfeermakers in Nistelrode

Als je voor Tentrend kiest, kies je voor een bedrijf dat bekend staat om zijn kwaliteit en service. Onze stretchtenten in Nistelrode worden ondersteund door een professioneel team dat zich inzet voor een perfecte opzet en afbraak. Een stretchtent huren in Nistelrode betekent kiezen voor een exclusieve ervaring. Of je nu een bruiloft, festival of bedrijfsevenement organiseert, onze tenten bieden de perfecte sfeer voor elke gelegenheid.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Nistelrode een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Nistelrode. In Nistelrode biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Steve vlondervloeren: Ideaal voor elke ondergrond en draagt bij aan de algehele uitstraling.
 • Transparante wanden: Bieden bescherming zonder in te leveren op het uitzicht en het gevoel van ruimte.
 • Professionele verlichting: Verhoog de sfeer met onze verlichtingsmogelijkheden, van subtiele accenten tot indrukwekkende shows.

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Nistelrode een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht. 

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Nistelrode of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Neem contact op voor een persoonlijke offerte en ervaar de goede service van Tentrend. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl.

Kies voor een stretchtent huren in Nistelrode en verzeker jezelf van een evenement dat zowel in stijl als in comfort de verwachtingen overtreft.

Afbeelding 3 landingspagina