Stretchtent huren in Uden?

Bij het organiseren van een evenement in Uden is het belangrijk om een bijzondere sfeer te creëren. Een stretchtent huren bij Tentrend is de ideale manier om dit te bereiken. Onze stretchtenten zijn meer dan gewoon een overdekking; ze brengen sfeer en stijl naar je evenement. Deze tenten zijn perfect voor allerlei gelegenheden, van intieme bruiloften tot grote festivals. Met hun aantrekkelijke uiterlijk en veelzijdigheid zorgen ze voor een gezellige en uitnodigende omgeving voor je gasten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Uden

Kies voor kwaliteit met Tentrend

Tentrend onderscheidt zich door zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Uden bij Tentrend, kies je voor:

 • Professionele service: Ons ervaren team biedt volledige ondersteuning bij de opzet en afbraak van de tent. Wij zorgen ervoor dat alles perfect is geregeld, van de levering tot het opzetten en weer afbreken na het evenement. Dit geeft jou de vrijheid om je te concentreren op andere belangrijke aspecten van je evenement.

 • Flexibele opties: Onze stretchtenten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor elk soort evenement. Of je nu een kleine, intieme sfeer wilt creëren of juist een groot en levendig evenement wilt organiseren, wij hebben een tent die aan jouw behoeften voldoet. Bovendien zijn onze tenten aanpasbaar aan diverse terreinen, wat ze uiterst geschikt maakt voor vrijwel elke locatie in Uden.

 • Hoogwaardige tenten: We gebruiken alleen tenten van de beste kwaliteit, zodat jouw evenement niet alleen stijlvol maar ook veilig is. Onze stretchtenten zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden, waardoor jouw gasten comfortabel en beschermd blijven, ongeacht het weer.

 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een prachtige stretchtent in huis, maar kies je voor een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw feest of evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Een sfeervolle toevoeging aan jouwe evenement​

Met een stretchtent van Tentrend in Uden zorg je voor een onvergetelijke ambiance. Onze tenten zijn niet alleen een functionele keuze maar ook een stijlvolle toevoeging die elk evenement een extra dimensie geeft. Wij streven we ernaar om elk evenement in Uden bijzonder te maken. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften en bieden oplossingen op maat om jouw evenement succesvol te maken.

Breed aanbod aan soorten en maten

Bij Tentrend richten we ons op maatwerk en persoonlijke service. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en samen te werken om elk aspect van jouw evenement perfect af te stemmen. Van de keuze van de tent tot de installatie van de vloer, wij zorgen voor alles. 

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Uden een unieke uitstraling te geven. Wij bieden meer dan alleen het verhuren van stretchtenten in Uden. Ontdek onze aanvullende diensten:
 
 • Vlondervloeren: Deze bieden een stevige en vlakke ondergrond, ideaal voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn onmisbaar voor evenementen op oneffen terrein.
 • Transparante tenten: Perfect voor wie de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil integreren in het evenement. Deze tenten bieden een open en heldere atmosfeer.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van intieme en subtiele sferen tot dynamische en kleurrijke displays, aangepast aan de stijl van jouw evenement.

 

Deze extra diensten van Tentrend dragen bij aan een compleet en onvergetelijk evenement in Uden.

 
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Uden? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Afbeelding 3 landingspagina