Stretchtent huren in Veldhoven?

Voor een onvergetelijk evenement in Veldhoven is het huren van een stretchtent bij Tentrend een essentiële keuze. Deze stretchtenten zijn meer dan alleen een praktische overkapping; ze brengen een atmosfeer van elegantie en stijl naar elke gelegenheid. Geschikt voor alle soorten evenementen, van bruiloften en privéfeesten tot zakelijke evenementen en festivals, een stretchtent huren in Veldhoven betekent een unieke ervaring bieden aan alle gasten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Veldhoven

De voordelen van een stretchtent

Door te kiezen voor een stretchtent huren in Veldhoven bij Tentrend, profiteer je van vele voordelen:

 • Flexibele Vormgeving: De stretchtenten zijn aan te passen aan diverse locaties en stijlen, wat ze een uitstekende keuze maakt voor evenementen in Veldhoven.
 • Sfeervolle Uitstraling: Ze brengen direct een speciale sfeer met zich mee die elk evenement in Veldhoven verrijkt.
 • Weerbestendige Kwaliteit: Onze tenten staan bekend om hun duurzaamheid en bescherming tegen alle weersomstandigheden, een must-have voor evenementen in Veldhoven.
 

Een stretchtent huren in Veldhoven zorgt ervoor dat jouw evenement een onuitwisbare indruk achterlaat.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Veldhoven opent de deur naar unieke voordelen voor jouw evenement. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen wisselende weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Door hun flexibiliteit en elegantie vormen ze de perfecte keuze voor een breed scala aan evenementen, van intieme bijeenkomsten tot grootschalige festiviteiten. Bij Tentrend streven we naar het leveren van hoogwaardige evenementenervaringen. We begrijpen het belang van een naadloze uitvoering en zijn toegewijd aan het overtreffen van jouw verwachtingen. Vanaf de eerste planning tot de feitelijke uitvoering staan onze experts klaar om jouw visie tot leven te brengen. Met onze uitgebreide dienstverlening en professioneel advies zorgen we ervoor dat jouw evenement in Veldhoven een ongeëvenaard succes wordt.

Creëer een onvergetelijke sfeer in Veldhoven

Bij Tentrend draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Veldhoven. Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt. Een stretchtent huren in Veldhoven transformeert elke gelegenheid in een sfeervol en esthetisch aantrekkelijk evenement. Deze tenten zijn de sleutel tot het succes van jouw evenement in Veldhoven.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Veldhoven een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Veldhoven. Naast het aanbod van stretchtenten, biedt Tentrend het volgende aan:

 • Vlondervloeren: Ideaal voor het creëren van een solide en veilige ondergrond voor jouw evenement in Veldhoven, onze vlondervloeren bieden stabiliteit en stijl.
 • Transparante tenten: Deze tenten zijn perfect voor diegenen die een open en lichte sfeer willen behouden, terwijl ze toch bescherming bieden tegen de elementen.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties zijn ontworpen om elke sfeer te versterken, van intiem en romantisch tot levendig en feestelijk, voor elk evenement in Veldhoven.
 

Deze diensten zorgen ervoor dat het huren van een stretchtent in Veldhoven een complete ervaring wordt, van begin tot eind.

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Veldhoven en inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina op onze website. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina