Creëer sfeer met een stretchtent in Aarle-Rixtel

Ben je bezig met de organisatie van een evenement in Aarle-Rixtel en wil je iets speciaals? Een stretchtent huren in Aarle-Rixtel bij Tentrend biedt je de unieke combinatie van functionaliteit en elegantie. Deze tenten zijn de perfecte keuze voor elk evenement, van kleinschalige bijeenkomsten tot grote openluchtevenementen.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent Huren Aarle-Rixtel

Stretchtent huren in Aarle-Rixtel​

Tentrend onderscheidt zich door zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Veghel bij Tentrend, kies je voor:

 • Veelzijdige opties: Ongeacht de vorm of grootte van je locatie in Aarle-Rixtel, onze stretchtenten bieden een aanpasbare overkappingsoplossing.
 • Elegante uitstraling: Verhoog de uitstraling van je evenement in Aarle-Rixtel met een stretchtent die klasse en professionaliteit uitstraalt.
 • Duurzaam en weerbestendig: Weersta elk type weer in Aarle-Rixtel met onze hoogwaardige stretchtenten, gemaakt om te beschermen tegen zowel zon als regen.
 

Door voor een stretchtent te kiezen, verzeker je je evenement in Aarle-Rixtel van een onderscheidende en memorabele setting.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Creëer de ultieme sfeer

Tentrend is jouw ideale partner voor stretchtent verhuur in Aarle-Rixtel. Wij staan bekend om onze hoogwaardige tenten en uitmuntende klantenservice. Ons team in Aarle-Rixtel zorgt ervoor dat jouw stretchtent perfect wordt opgezet en afgebroken. Met een stretchtent huren in Aarle-Rixtel verander je elke gelegenheid in een buitengewone ervaring. Deze tenten zijn niet alleen functioneel, maar ook een centraal element voor sfeer en design.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Sfeermakers in Aarle-Rixtel

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Aarle-Rixtel een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Aarle-Rixtel. In Aarle-Rixtel biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Solide vlondervloeren: Deze bieden een perfecte ondergrond voor jouw evenement in Aarle-Rixtel.
 • Transparante zijwanden: Verbind binnen met buiten terwijl je je gasten beschermt tegen de elementen.
 • Op maat gemaakte verlichting: Onze verlichtingsoplossingen kunnen worden aangepast om de perfecte sfeer te scheppen voor je evenement in Aarle-Rixtel.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Aarle-Rixtel een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Aarle-Rixtel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Neem contact op voor een persoonlijke offerte en ervaar de goede service van Tentrend. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62 of via onze e-mail info@tentrend.nl.

Afbeelding 3 landingspagina