Stretchtent huren in 's-Hertogenbosch?

Organiseer je een evenement in ‘s-Hertogenbosch en wil je een onvergetelijke indruk maken? Een stretchtent huren bij Tentrend kan net dat extra element van stijl en klasse toevoegen. Deze tenten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegen ook een elegante en sfeervolle dimensie toe aan elk type evenement. Van intieme feesten tot grootschalige festivals, onze stretchtenten garanderen een mix van functionaliteit en esthetiek die jouw gasten zullen waarderen en herinneren.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren 's-Hertogenbosch

De voordelen van een stretchtent

Tentrend onderscheidt zich door zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in ’s Hertogenbosch bij Tentrend, kies je voor:

Een stretchtent huren in ‘s-Hertogenbosch bij Tentrend betekent profiteren van diverse voordelen:

 • Veelzijdigheid: Onze stretchtenten passen zich naadloos aan elke locatie en evenement aan.
 • Sfeerbepalend: Ze zorgen voor een unieke en uitnodigende ambiance.
 • Weerbestendigheid: Geschikt voor alle weersomstandigheden, ideaal voor evenementen in ‘s-Hertogenbosch.

 

Kies voor Tentrend en verzeker jezelf van een geslaagd evenement met een stretchtent die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in ‘s-Hertogenbosch brengt unieke voordelen met zich mee. Ze zijn niet alleen een middel voor bescherming tegen het weer, maar ook een manier om een bijzondere sfeer te creëren. Hun flexibiliteit en elegantie maken ze de ideale keuze voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend zijn we gepassioneerd over het bijdragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een naadloze ervaring en zijn toegewijd aan het overtreffen van jouw verwachtingen. Van de eerste planning tot de uitvoering, wij staan voor je klaar.

Creëer de perfecte setting in 's Hertogenbosch

Bij een stretchtent huren in ‘s-Hertogenbosch, staat Tentrend garant voor topkwaliteit en uitstekende service. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte op- en afbouw, zodat jij je volledig op het evenement kunt richten. Het huren van een stretchtent in ‘s-Hertogenbosch zorgt voor een onvergetelijke sfeer en setting. Onze tenten zijn niet alleen functioneel, maar ook een visueel hoogtepunt van elk evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in ‘s-Hertogenbosch een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in ‘s-Hertogenbosch. Wij bieden namelijk ook:

 • Vlondervloeren: Deze bieden een stevige, vlakke ondergrond, perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn essentieel voor evenementen op oneffen terrein.
 • Transparante tentenIdeaal voor wie de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil integreren in het evenement. Deze tenten bieden een open en heldere uitstraling.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van intieme, subtiele sferen tot dynamische, kleurrijke displays, afhankelijk van de stijl van jouw evenement.
 
Deze extra diensten van Tentrend zorgen voor een compleet en onvergetelijk evenement.
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in ‘s-Hertogenbosch? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Afbeelding 3 landingspagina