Stretchtent huren in Sint-Oedenrode

Staat er een evenement op de planning in Sint-Oedenrode en wil je een onvergetelijke indruk achterlaten? Kies dan voor een stretchtent huren bij Tentrend. Onze hoogwaardige stretchtenten bieden niet alleen een praktische schuilplaats tegen de elementen, maar ze dragen ook bij aan de algehele sfeer en uitstraling van je evenement. Van bruiloften tot bedrijfsevenementen, een stretchtent huren in Sint-Oedenrode tilt elke bijeenkomst naar een hoger niveau.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Sint-Oedenrode

De voordelen van een stretchtent

Het huren van een stretchtent in Sint-Oedenrode via Tentrend biedt talloze voordelen:

 • Flexibele ruimtes: Onze stretchtenten zijn perfect aan te passen aan elke locatie en bieden een veelzijdige ruimte voor alle evenementen in Sint-Oedenrode.
 • Sfeervolle setting: Ze creëren direct een warme en uitnodigende sfeer die elk evenement in Sint-Oedenrode speciaal maakt.
 • Weer of geen weer: Met onze stretchtenten is je evenement in Sint-Oedenrode beschermd tegen alle weersomstandigheden.
 

Door een stretchtent te huren in Sint-Oedenrode zorg je voor een professionele en stijlvolle uitstraling van je evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de unieke voordelen van het huren van een stretchtent in Sint-Oedenrode en geef jouw evenement een bijzondere touch. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Met hun aanpasbaarheid en stijlvolle uitstraling zijn ze perfect geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Bij Tentrend delen we een passie voor het verbeteren van evenementen met onze diensten. We begrijpen het belang van een vlekkeloze uitvoering en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf het allereerste concept tot aan de daadwerkelijke realisatie, staan we aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Sint-Oedenrode een groot succes wordt. Met onze expertise en toegewijde service zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Sint-Oedenrode

Kiezen voor Tentrend voor een stretchtent huren in Sint-Oedenrode betekent kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit en klantenservice. Ons team biedt een naadloze installatie en afbraak, zodat jij je volledig op het evenement kunt concentreren. Een stretchtent huren in Sint-Oedenrode zet de toon voor een magische ervaring. Onze tenten bieden een indrukwekkende achtergrond voor ieder evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Sint-Oedenrode een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Sint-Oedenrode. In Sint-Oedenrode biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren zorgen voor een stabiele en elegante basis voor je evenement.
 • Transparante tenten: Ze bieden een heldere en moderne uitstraling, terwijl ze gasten beschermen tegen de elementen.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichting creëert de perfecte ambiance voor elk evenement in Sint-Oedenrode, van ingetogen tot feestelijk.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Sint-Oedenrode een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

Neem nu contact op

eïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Sint-Oedenrode of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina