Stretchtent huren in Beek en Donk?

Een evenement in Beek en Donk organiseren en op zoek naar een onderscheidende factor? Een stretchtent huren bij Tentrend kan de ideale oplossing zijn. Deze tenten zijn niet alleen praktisch voor elk soort buitenactiviteit, maar bieden ook een aantrekkelijke en stijlvolle toevoeging die jouw evenement transformeert. Onze stretchtenten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden, van intieme bijeenkomsten tot grote publieksevenementen, en bieden een mix van functionaliteit en elegantie die je gasten zeker zullen waarderen.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Beek en Donk

De voordelen van een stretchtent

Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Beek en Donk bij Tentrend, profiteer je van diverse voordelen:

 • Veelzijdigheid: Onze stretchtenten zijn perfect voor elke locatie en evenement, ongeacht de grootte.
 • Sfeervol: Ze creëren direct een gezellige en uitnodigende sfeer voor jouw evenement.
 • Weerbestendig: De tenten bieden optimale bescherming tegen zowel zon als regen.
 

Door voor Tentrend te kiezen, verzeker je jezelf van een geslaagd evenement in Beek en Donk met een stretchtent die volledig aan jouw wensen voldoet.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Een uniek sfeer met onze stretchtenten​

Het huren van een stretchtent in Beek en Donk biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten dienen niet alleen als bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze ideaal voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om bij te dragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de initiële planning tot de uiteindelijke uitvoering staan wij voor je klaar. Met onze toegewijde service en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Beek en Donk een onvergetelijk succes wordt.

Creëer de perfecte setting in Beek en Donk

Kies voor een stretchtent huren in Beek-en-Donk en geniet van de kwaliteit en service die Tentrend te bieden heeft. Ons team zorgt voor een efficiënte opzet en afbraak, en staat garant voor een zorgeloze ervaring. Het huren van een stretchtent in Beek-en-Donk betekent kiezen voor een bijzondere ervaring. Onze tenten voegen een speciale sfeer toe aan jouw evenement, waardoor het een onvergetelijk moment wordt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Beek en Donk een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Beek-en-Donk. We bieden ook:

 • Vlondervloeren: Onze vlondervloeren bieden een solide en vlakke ondergrond, perfect voor dansvloeren of diner settings. Ze zijn essentieel voor evenementen op gras of ongelijk terrein en voegen een professionele uitstraling toe.
 • Transparante tenten:Deze tenten zijn ideaal voor wie de natuurlijke omgeving wil betrekken bij het evenement. Ze bieden bescherming terwijl ze een open en luchtige sfeer behouden, perfect voor dag- en avondevenementen.
 • Sfeerverlichting: De juiste verlichting is cruciaal voor het creëren van de gewenste sfeer voor jouw evenement. Of het nu gaat om een romantische bruiloft of een levendig bedrijfsfeest, de juiste verlichting maakt het verschil.
 
Deze extra diensten van Tentrend in Beek en Donk zorgen voor een compleet en onvergetelijk evenement.
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Beek en Donk? Bekijk dan nog even onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. Keuze gemaakt om een stretchtent te huren? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina voor een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl.Wij helpen je met alle plezier verder! 

Afbeelding 3 landingspagina