Stretchtent huren in Valkenswaard?

Ben je van plan een evenement in Valkenswaard te organiseren en wil je dat het eruit springt? Overweeg dan om een stretchtent te huren bij Tentrend. Onze stretchtenten zijn niet alleen een praktische schuilplaats tegen het weer, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan jouw evenement. Een stretchtent huren in Valkenswaard betekent kiezen voor een onvergetelijke ambiance, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of een lokaal festival.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Valkenswaard

De voordelen van een stretchtent

Kies voor een stretchtent huren in Valkenswaard en geniet van voordelen die Tentrend te bieden heeft:

 • Flexibele Opstellingen: Stretchtenten van Tentrend passen zich aan elke evenementruimte in Valkenswaard aan, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel grote als kleine bijeenkomsten.
 • Onvergetelijke Sfeer: Creëer een warme en uitnodigende sfeer die je evenement onderscheidt.
 • All-Weather Bescherming: Weer of geen weer, onze stretchtenten bieden de nodige bescherming voor je evenement in Valkenswaard.
 

Door te kiezen voor Tentrend bij het huren van een stretchtent in Valkenswaard, kies je voor een service die je evenement transformeert.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Valkenswaard biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten zijn niet alleen een middel om bescherming te bieden tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze ideaal voor diverse soorten evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om bij te dragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste planning tot de uiteindelijke uitvoering staan wij voor je klaar. Met onze toegewijde service en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Valkenswaard een onvergetelijk succes wordt.

Creëer de perfecte setting in Valkenswaard

Bij Tentrend staat de klant centraal bij het huren van een stretchtent in Valkenswaard. Ons toegewijde team zorgt voor een zorgeloze op- en afbouw en staat garant voor kwaliteit. Met een stretchtent huren in Valkenswaard creëer je een exclusieve en sfeervolle ruimte die indruk maakt op je gasten en een blijvende herinnering achterlaat.

 

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Extra diensten van Tentrend

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Valkenswaard een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Valkenswaard. Naast het aanbod van stretchtenten, biedt Tentrend het volgende aan:

 • Vlondervloeren: Perfect voor het creëren van een stevige ondergrond voor elke gelegenheid, onze vlondervloeren zijn de ideale basis voor jouw evenement in Valkenswaard.
 • Transparante tenten: Ideaal voor evenementen die een open gevoel willen behouden, zonder in te boeten op bescherming en comfort.
 • Sfeerverlichting: Van subtiele lichtslingers tot indrukwekkende verlichtingsinstallaties, wij bieden verlichtingsoplossingen die de sfeer van elk evenement in Valkenswaard verhogen.
 

Elk van deze diensten is ontworpen om jouw stretchtent ervaring in Valkenswaard te verbeteren en een onvergetelijk evenement te garanderen. 

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Valkenswaard en inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina op onze website. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina