Stretchtent huren in Erp?

Het plannen van een evenement vereist een bijzondere aandacht voor sfeer en setting. In Erp kan het huren van een stretchtent bij Tentrend net dat extra beetje flair geven dat jouw evenement nodig heeft. Onze stretchtenten zijn niet alleen een middel voor beschutting, maar ze voegen ook een unieke sfeer toe aan elke gelegenheid. Of je nu een intieme bruiloft organiseert, een zakelijk evenement of een groot openluchtfestival, onze stretchtenten zorgen voor een prachtige en uitnodigende ruimte.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Erp

Waarom kiezen voor Tentrend in Erp?​

Tentrend biedt niet alleen kwalitatieve stretchtenten aan, maar staat ook bekend om zijn uitstekende service:

 1. Deskundige service: Ons team van professionals zorgt voor de volledige opzet en afbraak van de stretchtent, waardoor jij je volledig kunt richten op het evenement.
 2. Op maat gemaakt voor jouw evenement: Met een verscheidenheid aan maten en stijlen kunnen onze stretchtenten volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw evenement in Erp.
 3. Topkwaliteit tenten: We gebruiken alleen de beste materialen voor onze stretchtenten, wat zorgt voor zowel veiligheid als een stijlvolle uitstraling.
 
Bij Tentrend kiezen we voor een persoonlijke benadering. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en bieden daarom maatwerk. Onze ervaring in de evenementenbranche stelt ons in staat om samen met jou een evenement te creëren dat niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar deze overtreft.
0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Een flexibele en sfeervolle oplossing

Het huren van een stretchtent in Erp biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten dienen niet alleen als bescherming tegen het weer, maar creëren ook een bijzondere sfeer. Dankzij hun flexibiliteit en elegantie zijn ze geschikt voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend delen we een passie voor het leveren van hoogwaardige evenementenervaringen. We begrijpen het belang van een naadloze uitvoering en streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen. Van de initiële planning tot de daadwerkelijke uitvoering, wij staan klaar om jouw evenement in Erp tot een succes te maken. Met onze toegewijde service en professioneel advies zorgen we ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Het unieke karakter van stretchtenten

Bij Tentrend richten we ons op maatwerk en persoonlijke service. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en samen te werken om elk aspect van jouw evenement perfect af te stemmen. Van de keuze van de tent tot de installatie van de vloer, wij zorgen voor alles. 

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Naast het verhuren van stretchtenten, biedt Tentrend een scala aan aanvullende diensten om jouw evenement in Erp nog specialer te maken:

 • Vlondervloeren: Creëer een stabiele en veilige ondergrond voor jouw gasten met onze vlondervloeren.
 • Transparante tenten: Ideaal voor grotere evenementen, bieden onze transparante tenten een ruime en professionele setting.
 • Sfeerverlichting: Voeg extra sfeer toe aan je evenement met onze diverse verlichtingsopties.
 
Deze extra diensten van Tentrend zorgen voor een compleet en onvergetelijk evenement.
 

Neem nu contact op

Wil je een stretchtent huren in Erp en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze website of bekijk onze projectenpagina voor inspiratie. Neem contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf de kwaliteit en service van Tentrend!

Afbeelding 3 landingspagina