Stretchtent huren in Limurg?

Ben je gevestigd in Limburg en op zoek naar een bijzondere toevoeging voor je evenement? Tentrend biedt professionele stretchtent verhuur services in Limburg. Wij zorgen voor een sfeervolle en praktische oplossing voor bruiloften, bedrijfsfeesten, en privé-evenementen.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Limburg

Waarom een stretchtent huren?

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Waarom zou je voor Tentrend kiezen?

 • Volledige service: Wanneer je bij Tentrend een stretchtent huurt, verzorgen wij niet alleen de levering, maar ook de volledige opbouw en afbouw van de tent. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

 • Aangepast aan jouw evenement: Onze stretchtenten zijn beschikbaar in diverse maten en stijlen, geschikt voor elk type evenement in Limburg. Of je nu een knusse bijeenkomst of een groot feest plant, wij hebben de perfecte oplossing.

 • Complete pakketten: Naast de stretchtent kun je bij ons ook een vlondervloer en sfeervolle prikkabelverlichting huren. Zo creëer je het complete plaatje voor jouw evenement.
0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Met onze flexibiliteit om stretchtenten in heel Limburg op te zetten, word jij helemaal ontzorgd in deze fase. Wij bouwen de stretchtent voor jou op en breken deze vervolgens op de afgesproken dag en tijd weer af. Je bent verzekerd van een stijlvolle en functionele setting. Onze tenten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan de sfeer en uitstraling van jouw evenement.

Bij Tentrend weten we dat flexibiliteit en kwaliteit cruciaal zijn. Daarom bieden we maatwerkoplossingen en staan we altijd klaar om met je mee te denken over de beste inrichting en opstelling voor jouw stretchtent in Limburg.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Maak jouw evenement onvergetelijk

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Liburg een unieke uitstraling te geven. Naast het huren van een stretchtent, bieden we een breed scala aan diensten om jouw evenement compleet te maken. Denk hierbij aan:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een solide en gelijkmatige ondergrond, ideaal voor dansvloeren of eetgedeeltes. Ze zijn van onschatbare waarde voor evenementen op oneffen terrein.

 • Transparante tenten: Voor wie de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil behouden, zijn onze transparante tenten perfect. Ze bieden een open en heldere uitstraling, waardoor gasten kunnen genieten van het prachtige landschap.

 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van intieme, subtiele sferen tot dynamische, kleurrijke displays. We passen de verlichting aan op de stijl en sfeer van jouw evenement.

Met deze extra diensten van Tentrend zorgen we ervoor dat jouw evenement compleet en onvergetelijk wordt.

  
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Limburg? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk