Stretchtent huren in Someren?

Ben je van plan een evenement in Someren te organiseren en zoek je een opvallende, stijlvolle overkapping? Dan is een stretchtent huren in Someren de ideale keuze. Tentrend biedt topkwaliteit stretchtenten die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de esthetiek van jouw evenement.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Someren

De voordelen van een stretchtent

Bij het overwegen van een stretchtent huren in Someren, zijn er diverse voordelen die deze keuze boven een traditionele partytent stellen:

 • Veelzijdigheid op locatie: Stretchtenten van Tentrend kunnen worden aangepast aan elke unieke evenementlocatie in Someren, wat zorgt voor een perfecte pasvorm.
 • Elegante uitstraling: Geef jouw evenement in Someren een luxe uitstraling met onze sierlijke stretchtenten.
 • Weerbestendige materialen: Onze stretchtenten zijn ontworpen om de elementen te weerstaan, wat essentieel is voor het Nederlandse klimaat.
 

Door te kiezen voor een stretchtent huren in Someren, investeer je in de ambiance en het succes van jouw evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de onderscheidende voordelen van het huren van een stretchtent in Someren en geef jouw evenement een uniek karakter. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Hun flexibiliteit en verfijnde uitstraling maken ze ideaal voor een breed scala aan gelegenheden. Bij Tentrend delen we een passie voor het bijdragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen de waarde van een naadloze ervaring en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste planningsfase tot aan de uitvoering, staan we klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Someren tot in de puntjes wordt verzorgd. Met onze toewijding en expertise garanderen we een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Creëer de perfecte setting in Someren

Tentrend staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice en kwalitatief hoogwaardige stretchtenten. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Someren, zorgen wij voor een naadloze ervaring van opbouw tot afbraak. Met een stretchtent huren in Someren zet je de toon voor een memorabele ervaring. Onze tenten zijn meer dan alleen een praktische oplossing; ze zijn een centraal element dat bijdraagt aan de algehele ervaring van jouw gasten.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Someren een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Someren. In Someren biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een stabiele en elegante basis voor jouw evenement in Someren.
 • Transparante tenten: Voor een open gevoel met bescherming tegen de elementen, ideaal voor evenementen in Someren.
 • Sfeerverlichting: Met onze verlichtingsopties kun je de juiste sfeer en toon zetten voor jouw evenement in Someren.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Someren een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Someren of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina