Stretchtent huren in Boxtel?

Wil je een evenement in Boxtel onderscheiden met een opvallende en stijlvolle overkapping? Een stretchtent huren in Boxtel bij Tentrend voegt niet alleen stijl toe, maar zorgt ook voor een functionele en comfortabele setting, ongeacht de weersomstandigheden. Ideaal voor bruiloften, festivals of zakelijke bijeenkomsten, onze stretchtenten vormen de perfecte achtergrond voor elk evenement.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stetchtent huren Boxtel

De voordelen van een stretchtent

Kies je voor een stretchtent huren in Boxtel, dan biedt Tentrend verschillende voordelen:

 • Aanpasbaar design: De stretchtenten van Tentrend zijn volledig aanpasbaar en passen bij elke evenementlocatie in Boxtel, waardoor ze een naadloze integratie met de omgeving bieden.
 • Sfeervolle ambiance: Onze stretchtenten transformeren elke locatie in een elegante en uitnodigende ruimte, ideaal voor het creëren van de juiste sfeer in Boxtel.
 • Duurzame bescherming: Deze tenten zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen zowel zon als regen, zodat jouw evenement in Boxtel bij elk weertype door kan gaan.
 

Door te kiezen voor een stretchtent huren in Boxtel via Tentrend, kies je voor een betrouwbare partner die kwaliteit en sfeer levert.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Boxtel biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten zijn niet alleen een middel om bescherming te bieden tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze ideaal voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om bij te dragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste planning tot de uiteindelijke uitvoering staan wij voor je klaar. Met onze toegewijde service en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Boxtel een onvergetelijk succes wordt!

Creëer de perfecte setting in Boxtel

Bij een stretchtent huren in Boxtel, ben je verzekerd van Tentrend’s hoogwaardige kwaliteit en klantgerichte service. Ons team staat klaar om jouw evenement in Boxtel soepel en zonder zorgen te laten verlopen. Het huren van een stretchtent in Boxtel zorgt niet alleen voor een functionele overkapping, maar ook voor een sfeervol centrum van jouw evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Meer dan een stretchtent nodig?

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Boxtel een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Boxtel. Naast het aanbod van stretchtenten, biedt Tentrend het volgende:

 • Vlondervloeren: Deze zorgen voor een stevige en egale ondergrond en zijn essentieel voor evenementen op zachte of oneffen grond in Boxtel.
 • Transparante tenten: Voor een modern en luchtig gevoel, bieden onze transparante tenten een prachtige verbinding met de buitenomgeving.
 • Sfeerverlichting: Van romantisch zacht licht tot feestelijke kleurrijke verlichting, onze verlichtingsopties versterken de gewenste sfeer van jouw evenement in Boxtel.
 

Deze aanvullende diensten bij het huren van een stretchtent in Boxtel zorgen voor een complete en onvergetelijke ervaring. 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Boxtel en inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina, hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s.

Heb je vragen of wil je een stretchtent huren? Je kan dan via onze contactpagina contact opnemen met ons. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62 of via onze mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw feest of evenement.

Afbeelding 3 landingspagina