Stretchtent huren in Geldrop?

Plan je een evenement in Geldrop en wil je dat het opvalt? Overweeg een stretchtent te huren bij Tentrend. Onze tenten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan de esthetiek en sfeer van je evenement. Geschikt voor elk type evenement, een stretchtent huren in Geldrop via Tentrend zorgt voor een memorabele setting die jouw gasten niet zullen vergeten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Geldrop

De voordelen van een stretchtent

Bij het huren van een stretchtent in Geldrop biedt Tentrend een reeks voordelen:

 • Veelzijdigheid: Aanpasbaar aan elke locatie in Geldrop, onze stretchtenten zijn perfect voor ieder evenement.
 • Sfeerbepalend: Met een stretchtent creëer je een unieke ambiance die je evenement in Geldrop onderscheidt.
 • Weersbestendig: Kwalitatieve materialen zorgen voor bescherming tegen zowel zon als regen.
 

Een stretchtent huren in Geldrop bij Tentrend zorgt ervoor dat je evenement niet alleen slaagt, maar ook in stijl.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de voordelen van het huren van een stretchtent in Geldrop en geef jouw evenement een unieke flair. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar creëren ook een betoverende ambiance. Dankzij hun aanpasbaarheid en stijlvolle uitstraling zijn ze geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Bij Tentrend koesteren we een passie voor het verrijken van evenementen met onze diensten. We begrijpen dat een vlekkeloze uitvoering cruciaal is en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de allereerste planning tot aan de feitelijke realisatie, staan we aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Geldrop een onvergetelijk succes wordt. Met onze expertise en toegewijde service zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw evenement perfect wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Geldrop

Kies je voor Tentrend in Geldrop, dan kies je voor ongeëvenaarde kwaliteit en service. Ons team zorgt ervoor dat jouw stretchtent vakkundig wordt geïnstalleerd en na afloop wordt afgebroken. Een stretchtent huren in Geldrop tilt je evenement naar een hoger niveau. Onze tenten vormen de perfecte achtergrond voor een onvergetelijke ervaring.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Geldrop een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Geldrop. Naast het aanbod van stretchtenten, biedt Tentrend het volgende aan:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een stevige basis voor elk evenement en zijn een must voor een professionele uitstraling.
 • Transparante tenten: Voor een moderne uitstraling en betrokkenheid met de omgeving.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties zijn essentieel voor het bepalen van de juiste sfeer voor je evenement in Geldrop.
 

Elk van deze diensten is ontworpen om jouw evenement in Geldrop te verrijken en een complete ervaring te bieden.

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Geldrop of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij Tentrend huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina