Stretchtent huren in Venray?

Een evenement organiseren in Venray wordt pas echt bijzonder met een stretchtent van Tentrend. Deze tenten, die verder gaan dan traditionele partytenten, bieden een elegante en flexibele oplossing voor elke gelegenheid. Ontdek waarom een stretchtent huren in Venray de beste keuze is voor jouw evenement.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Venray

De voordelen van een stretchtent

Een stretchtent huren in Venray brengt meerdere voordelen met zich mee:

 • Aanpasbaar aan elke locatie: De veelzijdigheid van stretchtenten maakt het mogelijk om ze aan te passen aan de unieke eisen van jouw locatie in Venray.
 • Chique uitstraling: Een stretchtent voegt een niveau van elegantie toe dat een partytent niet kan bieden.
 • Sterk en weerbestendig: Onze stretchtenten zijn gemaakt om alle weersomstandigheden in Venray te weerstaan, waardoor jouw evenement altijd door kan gaan.
 

Met een stretchtent huren in Venray kies je voor een zorgeloos evenement met een wow-factor.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de talrijke voordelen van het huren van een stretchtent in Venray en geef jouw evenement een uniek tintje. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke ambiance. Hun aanpasbaarheid en stijlvolle uitstraling maken ze perfect voor een breed scala aan gelegenheden. Bij Tentrend delen we een passie voor het bijdragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen de waarde van een vlekkeloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf het allereerste stadium van de planning tot aan de uitvoering, staan we paraat om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Venray tot in de puntjes wordt verzorgd. Met onze toewijding en expertise garanderen we een memorabele ervaring voor jou en je gasten.

Creëer de perfecte setting in Venray

Bij Tentrend zijn we trots op onze hoogwaardige stretchtenten en uitmuntende klantenservice. Als je kiest voor een stretchtent huren in Venray, staan wij klaar om ervoor te zorgen dat alles perfect verloopt. Maak indruk op je gasten met een sfeervolle stretchtent. Onze tenten zijn de perfecte setting voor zowel zakelijke evenementen als persoonlijke vieringen in Venray.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Venray een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Venray. In Venray biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze geven niet alleen stabiliteit maar ook een luxe uitstraling aan je evenement in Venray.
 • Transparante tenten: Voor een open gevoel zonder in te leveren op comfort en bescherming.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties zetten de juiste toon voor elk evenement in Venray.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Venray een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Venray of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij zorgen dat jouw evenement of feest een volledige en indrukwekkende ervaring wordt!

Afbeelding 3 landingspagina