Stretchtent huren in Deurne?

Ben je van plan een evenement in Deurne te organiseren en zoek je een eyecatcher die zowel functioneel als esthetisch is? Met een stretchtent van Tentrend geef je elke gelegenheid een exclusieve flair. Onze stretchtenten zijn perfect voor alle soorten evenementen, van intieme bruiloften tot grootse bedrijfsfeesten. Ze zorgen voor een onvergetelijke ervaring in Deurne.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Deurne

De voordelen van een stretchtent

Bij het huren van een stretchtent in Deurne bij Tentrend, kun je rekenen op:

 • Veelzijdigheid en flexibiliteit: De stretchtenten kunnen worden aangepast aan elke ruimte en elk soort evenement in Deurne.
 • Sfeer en uitstraling: Een stretchtent zorgt voor een sfeervolle setting die je evenement in Deurne onderscheidt.
 • Weerbestendige kwaliteit: Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bescherming bieden tegen zowel zon als regen, ideaal voor het wisselvallige klimaat in Deurne.
 

Met een stretchtent huren in Deurne kies je voor een combinatie van stijl, gemak en bescherming.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de exclusieve voordelen van het huren van een stretchtent in Deurne en geef jouw gelegenheid een unieke touch. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen diverse weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Met hun flexibiliteit en verfijnde uitstraling zijn ze perfect geschikt voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend delen we een passie voor het verrijken van evenementen met onze diensten. We begrijpen het belang van een feilloze uitvoering en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf het eerste concept tot aan de daadwerkelijke realisatie, staan we aan jouw zijde om ervoor te zorgen dat jouw gelegenheid in Deurne een groot succes wordt. Met onze expertise en toegewijde service zorgen we ervoor dat elk aspect van jouw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Deurne

Kies je voor Tentrend in Deurne, dan kies je voor een premium service. Ons team is gespecialiseerd in het opzetten en afbreken van stretchtenten, waardoor jouw evenement in Deurne vlekkeloos verloopt. Het huren van een stretchtent in Deurne zorgt voor een magische en gedenkwaardige omgeving voor jouw gasten. Onze tenten zijn de perfecte keuze voor een indrukwekkend evenement in Deurne.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Deurne een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Deurne. In Nuenen biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een solide ondergrond voor elke gelegenheid, essentieel voor evenementen op zachte of oneffen terreinen in Deurne.
 • Transparante tenten: Voor een moderne look die tegelijkertijd een gevoel van openheid biedt zonder in te leveren op bescherming.
 • Sfeerverlichting: Kies uit een reeks verlichtingsopties om de perfecte sfeer te creëren voor jouw evenement in Deurne.

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Deurne een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

 
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Deurne of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Afbeelding 3 landingspagina