Stretchtent huren in Nijmegen?

Organiseer je een evenement in Nijmegen en wil je een onvergetelijke sfeer creëren? Ontdek de mogelijkheden van een stretchtent huren in Nijmegen bij Tentrend. Onze stretchtenten bieden meer dan alleen beschutting; ze brengen een atmosfeer van klasse en verfijning naar jouw locatie.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Nijmegen

De voordelen van een stretchtent

Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Nijmegen, profiteer je van de volgende voordelen:

 • Elegant Design: Stretchtenten zijn een echte blikvanger en geven een luxe uitstraling aan je evenement in Nijmegen.
 • Flexibele Plaatsing: In tegenstelling tot traditionele partytenten, kunnen stretchtenten worden aangepast aan elke unieke ruimte in Nijmegen.
 • Duurzaamheid en Comfort: Onze stretchtenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die optimale bescherming bieden tegen weer en wind.
 

Een stretchtent huren in Nijmegen tilt je evenement naar een hoger niveau van professionaliteit en gastvrijheid.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Ontdek de vele voordelen van het huren van een stretchtent in Nijmegen en geef jouw evenement een uniek karakter. Deze veelzijdige tenten bieden niet alleen bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, maar dragen ook bij aan het creëren van een onvergetelijke sfeer. Hun aanpasbaarheid en stijlvolle uitstraling maken ze perfect geschikt voor diverse evenementen. Bij Tentrend zijn we gepassioneerd over het bijdragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een naadloze ervaring en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste planningsfase tot aan de uitvoering staan we klaar om ervoor te zorgen dat jouw evenement in Nijmegen tot in de puntjes wordt verzorgd. Met onze toewijding en expertise garanderen we een onvergetelijke ervaring voor zowel jou als je gasten.

Creëer de perfecte setting in Nijmegen

Tentrend is jouw betrouwbare partner voor het huren van een stretchtent in Nijmegen. Wij staan bekend om onze uitstekende service, van de opzet tot de afbraak van je stretchtent, zodat je een zorgeloos evenement kunt hosten. Een stretchtent huren in Nijmegen zorgt voor een speciale ambiance. Onze stretchtenten zijn veelzijdig in gebruik en maken van elke gelegenheid, van festivals tot bruiloften, een uniek evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Nijmegen een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Nijmegen. In Nijmegen biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Verhoog de uitstraling en het comfort van je evenement in Nijmegen met onze kwalitatieve vloeren.
 • Transparante tenten: Deze wanden verbinden binnen met buiten, terwijl ze bescherming bieden tegen de elementen.
 • Verlichting op maat: Subtiele sfeerverlichting nodig? We verzorgen de perfecte verlichting voor jouw evenement.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Nijmegen een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht. 

 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Nijmegen of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Neem contact op voor een persoonlijke offerte en ervaar de goede service van Tentrend. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Met Tentrend kies je voor een stretchtent huren die staat voor stijl, comfort en een onvergetelijke ervaring voor al je gasten.

Afbeelding 3 landingspagina