Stretchtent huren in Eindhoven?

Ben je van plan een evenement in Eindhoven te organiseren en zoek je naar een opvallende en veelzijdige oplossing? Overweeg dan een stretchtent te huren bij Tentrend. Onze stretchtenten zijn niet alleen functioneel en beschermend tegen de elementen, maar ze bieden ook een prachtige esthetische toevoeging die elk evenement naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een bruiloft, een festival of een bedrijfsevenement, onze stretchtenten zorgen voor een unieke en sfeervolle ambiance die je gasten niet snel zullen vergeten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Eindhoven

De voordelen van een stretchtent

Wanneer je een stretchtent huurt in Eindhoven bij Tentrend, profiteer je van een scala aan voordelen die je evenement naar een hoger niveau tillen:

 • Veelzijdigheid en aanpassingsvermogen: Onze stretchtenten zijn ontworpen om flexibel te zijn en passen zich aan elke locatie aan, ongeacht de grootte of het type evenement. Of je nu een openluchtfestival of een intiem tuinfeest organiseert, onze tenten bieden de perfecte oplossing.
 • Sfeer en stijl: Met een stretchtent creëer je een unieke sfeer. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, wat ze tot een perfect middelpunt van je evenement maakt.
 • Betrouwbare bescherming: Weerbestendig en stevig, onze stretchtenten bieden betrouwbare bescherming tegen zowel zon als regen, wat essentieel is voor het Nederlandse klimaat.
 

Door voor Tentrend te kiezen, verzeker je jezelf van een geslaagd evenement in Eindhoven met een stretchtent die aan al jouw behoeften voldoet.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Eindhoven biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten zijn niet alleen een middel om bescherming te bieden tegen wisselende weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze geschikt voor diverse soorten evenementen. Bij Tentrend delen we een passie voor het verzorgen van succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de eerste planning tot de daadwerkelijke uitvoering staan wij voor je klaar om jouw evenement in Eindhoven tot een succes te maken. Met onze toegewijde service en professioneel advies zorgen we ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Eindhoven

Een stretchtent huren in Eindhoven bij Tentrend betekent kiezen voor topkwaliteit en betrouwbare service. Ons team zorgt voor een probleemloze ervaring van opbouw tot afbraak. Het huren van een stretchtent in Eindhoven zorgt voor een buitengewone sfeer. Deze tenten zijn een eyecatcher en dragen bij aan de unieke ervaring van jouw evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Eindhoven een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Eindhoven. Wij bieden namelijk ook:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een stevige en vlakke ondergrond, ideaal voor elke setting, van dansvloer tot diner.
 • Transparante tentenVoor een moderne en stijlvolle uitstraling, perfect voor evenementen die de omgeving willen betrekken.
 • Sfeerverlichting: Creëer de perfecte ambiance met onze diverse verlichtingsopties, van intiem en sfeervol tot levendig en energiek.
 
Deze aanvullende diensten zorgen ervoor dat jouw evenement in Eindhoven een complete en memorabele ervaring wordt.
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Eindhoven? Voor inspiratie en ideeën kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt om een strechtent te huren? Neem dan contact op via onze contactpagina. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke offerte binnen 24 uur. We zijn ook altijd 24/7 telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag mee met jouw feest of evenement. 

Afbeelding 3 landingspagina