Stretchtent huren in Gemert?

Ben je bezig met het plannen van een evenement in Gemert en zoek je naar een unieke toevoeging die zowel functioneel als stijlvol is? Overweeg dan een stretchtent te huren bij Tentrend. Onze stretchtenten zijn de ideale oplossing om een speciale sfeer te creëren bij elke gelegenheid, van bruiloften tot bedrijfsevenementen en festivals.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Gemert

De voordelen van een stretchtent

Bij Tentrend combineren we kwalitatieve stretchtenten met uitmuntende service. Een stretchtent huren in Gemert betekent kiezen voor:

 1. Deskundige service: Onze ervaren medewerkers bieden een volledige service, van de opbouw tot de afbraak van de stretchtent, zodat jij je volledig op jouw evenement kunt concentreren.
 2. Op maat gemaakte oplossingen: Onze stretchtenten passen zich aan aan jouw specifieke evenement in Gemert, met verschillende maten en stijlen die beschikbaar zijn voor elke gelegenheid.
 3. Hoogwaardige kwaliteit: De kwaliteit van onze tenten staat voorop. We gebruiken duurzame materialen die zowel veiligheid als een elegante uitstraling bieden.
 

Door voor Tentrend te kiezen, kies je voor een partner die aandacht heeft voor jouw wensen en die ervoor zorgt dat jouw evenement in Gemert een groot succes wordt.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Gemert biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten dienen niet alleen als bescherming tegen het weer, maar creëren ook een bijzondere sfeer. Dankzij hun flexibiliteit en elegantie zijn ze geschikt voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend delen we een passie voor het leveren van hoogwaardige evenementenervaringen. We begrijpen het belang van een naadloze uitvoering en streven ernaar jouw verwachtingen te overtreffen. Van de initiële planning tot de daadwerkelijke uitvoering, staan wij klaar om jouw evenement in Gemert tot een succes te maken. Met onze toegewijde service en professioneel advies zorgen we ervoor dat elk detail perfect wordt verzorgd.

Creëer de perfecte setting in Gemert

Bij Tentrend richten we ons op maatwerk en persoonlijke service. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en samen te werken om elk aspect van jouw evenement perfect af te stemmen. Van de keuze van de tent tot de installatie van de vloer, wij zorgen voor alles.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend bieden we meer dan alleen het huren van een stretchtent in Gemert. Naast stretchtenten biedt Tentrend een breed scala aan aanvullende diensten:

 • Vlondervloeren: Perfect voor het creëren van een stabiele ondergrond voor jouw gasten.
 • Transparante tenten: Ideaal voor grotere evenementen, bieden een ruime en professionele uitstraling.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties voegen extra charme toe aan je evenement, wat de sfeer ten goede komt.
 

Elk van deze diensten draagt bij aan de unieke ervaring die wij bieden. Onze festival vloeren zorgen voor comfort en veiligheid, terwijl onze sfeerverlichting het evenement kan transformeren van een gewone bijeenkomst naar een buitengewone ervaring.

 

Neem nu contact op

Wil je een stretchtent huren in Gemert en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze website of bekijk onze projectenpagina voor inspiratie. Neem contact op via onze contactpagina voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf de kwaliteit en service van Tentrend! 

Afbeelding 3 landingspagina