Stretchtent huren in Heeswijk-Dinther?

Ben je van plan een evenement in Heeswijk-Dinther te organiseren en wil je iets echt unieks toevoegen? Kies dan voor een stretchtent huren bij Tentrend. Onze stretchtenten bieden niet alleen bescherming tegen het weer, maar zijn ook een prachtige toevoeging die elke gelegenheid bijzonder maakt. Deze tenten zijn ideaal voor allerlei evenementen, van intieme familiebijeenkomsten tot grote openluchtfestivals. Door een stretchtent te huren in Heeswijk-Dinther kies je voor een combinatie van praktische functionaliteit en stijlvolle elegantie, die gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat bij je gasten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Heeswijk-Dinther

De voordelen van een stretchtent

Een stretchtent huren in Heeswijk-Dinther bij Tentrend biedt meerdere voordelen:

 • Flexibiliteit: Onze stretchtenten zijn aanpasbaar aan elke locatie, grootte en stijl van het evenement.
 • Sfeercreatie: Ze vormen de perfecte achtergrond voor een sfeervolle en stijlvolle setting.
 • Bescherming tegen weerselementen: Deze tenten bieden uitstekende bescherming tegen zon en regen, zodat je evenement ongestoord kan doorgaan.
 

Door voor Tentrend te kiezen voor je stretchtent huren in Heeswijk-Dinther, kies je voor een partner in evenementen die begrijpt hoe belangrijk de juiste sfeer is.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Het unieke karakter van stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Heeswijk-Dinther biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten zijn niet alleen een middel om bescherming te bieden tegen wisselende weersomstandigheden, maar ook een manier om een unieke sfeer te creëren. Met hun flexibiliteit en elegantie vormen ze een perfecte keuze voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend delen we een passie voor het leveren van succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Van de initiële planning tot de uiteindelijke uitvoering, wij staan klaar om je te ondersteunen. Met toewijding en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Heeswijk-Dinther een onvergetelijk succes wordt.

Creëer de perfecte setting in Heeswijk-Dinther

Een stretchtent huren in Heeswijk-Dinther bij Tentrend biedt verschillende voordelen. Deze tenten zijn flexibel en passen zich aan elke locatie aan. Ze creëren een sfeervolle setting en bieden bescherming tegen weerselementen. Kies voor een stretchtent huren in Heeswijk-Dinther en profiteer van de hoogwaardige kwaliteit en service van Tentrend. Wij zorgen voor een naadloze op- en afbouw van de tent.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Heeswijk-Dinther een unieke uitstraling te geven. Naast het verhuren van stretchtenten, bieden we ook aanvullende diensten aan die jouw evenement naar een hoger niveau tillen:

 • Vlondervloeren: Deze praktische vloeren bieden een stabiele en veilige ondergrond voor elk evenement. Ze zijn ideaal voor buitenevenementen op oneffen terrein en dragen bij aan de algehele esthetiek van de setting.
 • Transparante tenten:Voor diegenen die een moderne twist aan hun evenement willen geven, zijn onze transparante tenten een prachtige keuze. Ze bieden een heldere en open sfeer en maken een naadloze verbinding met de omgeving mogelijk.
 • Sfeerverlichting: De juiste verlichting is cruciaal voor het creëren van de gewenste sfeer. Onze verlichtingsopties variëren van subtiel en romantisch tot levendig en feestelijk, afhankelijk van de sfeer die je wilt neerzetten.
 
Deze extra diensten verrijken niet alleen de ervaring van jouw gasten, maar verhogen ook de functionaliteit en esthetiek van jouw evenement.
 
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Heeswijk-Dinther? Bekijk dan vooral nog even onze projectpagina voor onze afgeronde projecten. Overtuigd geraakt? Neem dan contact op via onze contactpagina voor een persoonlijke offerte of bel ons als je vragen hebt. Wij helpen je met alle plezier verder! 

Afbeelding 3 landingspagina