Creëer sfeer met een stretchtent in Bakel

Sta je op het punt een evenement te organiseren in Bakel en wil je echt iets bijzonders? Een stretchtent huren in Bakel via Tentrend zorgt voor een indrukwekkende en stijlvolle setting. Deze tenten zijn niet alleen functioneel, maar ze voegen ook een esthetische waarde toe die een standaard partytent niet kan evenaren.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Bakel

Waarom een stretchtent huren?

Tentrend onderscheidt zich door zijn kwaliteit en persoonlijke service. Wanneer je kiest voor een stretchtent huren in Bakel bij Tentrend, kies je voor:

 • Aanpasbare elegantie: Onze stretchtenten zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij elke locatie in Bakel, waardoor ze een natuurlijk onderdeel van de omgeving worden.
 • Sfeervolle ambiance: Creëer een onvergetelijke atmosfeer voor je gasten met de unieke uitstraling van een stretchtent.
 • Weerbestendig comfort: Weer of geen weer, onze stretchtenten bieden de bescherming die nodig is voor een evenement in Bakel.
 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een prachtige stretchtent in huis, maar kies je voor een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Creëer de perfecte setting in Bakel

Het kiezen van een stretchtent in Bakel biedt bijzondere voordelen. Deze tenten zijn niet slechts een beschutting tegen de elementen, maar vormen tevens een prachtige achtergrond voor ieder type evenement. Met hun veelzijdigheid en stijlvolle uitstraling zijn ze een uitmuntende keus voor een diversiteit aan gelegenheden. Bij Tentrend hebben we een hartstocht voor het realiseren van geslaagde evenementen. Het belang van een vlekkeloze ervaring staat bij ons voorop en we zetten ons volledig in om jouw verwachtingen niet alleen te voldoen maar ze te overtreffen. Vanaf de eerste opzet tot aan de werkelijke uitvoering staan we aan je zijde.

Bij Tentrend streven we ernaar om elk evenement in Bakel bijzonder te maken. Onze stretchtenten worden ondersteund door een team dat excellence in service biedt, van het opzetten tot het afbreken van de tent. Of het nu gaat om een bruiloft, festival of zakelijk evenement, een stretchtent huren in Bakel tilt je evenement naar een hoger niveau. Deze tenten bieden niet alleen een dak boven het hoofd, maar ook een unieke, sfeervolle beleving.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen

 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Extra diensten

Bij Tentrend willen we dat jouw evenement in Bakel een unieke uitstraling krijgt. Tentrend biedt meer dan alleen het huren van een stretchtent in Bakel. Tentrend biedt een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Solide vlondervloeren: Deze vloeren zijn de perfecte aanvulling op onze stretchtenten en bieden stabiliteit en stijl.
 • Transparante zijwanden: Voor een inclusief gevoel zonder de bescherming tegen de elementen te verliezen.
 • Professionele verlichting: Met verschillende verlichtingsopties kunnen we elke gewenste sfeer creëren voor je evenement in Bakel.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent in Bakel een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

Neem vandaag nog contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Bakel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Neem contact op voor een persoonlijke offerte en ervaar de goede service van Tentrend. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl.

Kies voor Tentrend wanneer je een stretchtent wilt huren in Bakel en verzeker jezelf van een evenement dat zowel in stijl als in comfort de verwachtingen overtreft.

 
Afbeelding 3 landingspagina