Stretchtent huren in Helmond?

Voor het organiseren van een evenement in Helmond dat echt opvalt, is het huren van een stretchtent bij Tentrend een uitmuntende keuze. Deze tenten bieden niet alleen functionele bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan een esthetische en sfeervolle uitstraling van jouw evenement. Van elegante bruiloften tot energieke festivals, onze stretchtenten zorgen voor een unieke ambiance die een blijvende indruk maakt bij je gasten.

Stretchtenten

Aluhal tenten

Festival vloer

Stretchtent huren Helmond

De voordelen van een stretchtent

Het huren van een stretchtent in Helmond bij Tentrend biedt tal van voordelen die je evenement onderscheiden:

 • Veelzijdig en Aanpasbaar: Onze stretchtenten zijn geschikt voor diverse soorten evenementen en locaties. Van ruime open velden tot intieme tuinen, ze passen zich naadloos aan de omgeving aan.
 • Sfeerbepalend: Een stretchtent zet onmiddellijk een indrukwekkende en gastvrije sfeer neer. Met hun elegante vormen en stijlvolle uitstraling verhogen ze de algehele ervaring van het evenement.
 • Optimale Bescherming: Deze tenten zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen verschillende weersomstandigheden, van felle zon tot onverwachte regenbuien, essentieel voor het wisselvallige Nederlandse klimaat.
 

Door voor Tentrend te kiezen, kies je voor een stretchtent in Helmond die zowel praktisch als esthetisch aan al jouw eisen voldoet.

0 +
0 +
Afbeelding 2 landingspagina

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Unieke sfeer met stretchtenten

Het huren van een stretchtent in Helmond biedt unieke voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Stretchtenten dienen niet alleen als bescherming tegen ongunstige weersomstandigheden, maar creëren ook een unieke sfeer. Met hun flexibiliteit en elegantie zijn ze ideaal voor een breed scala aan evenementen. Bij Tentrend streven we ernaar om bij te dragen aan succesvolle evenementen. We begrijpen het belang van een vlekkeloze ervaring en zijn vastbesloten om jouw verwachtingen te overtreffen. Vanaf de initiële planning tot de uiteindelijke uitvoering staan wij voor je klaar. Met onze toegewijde service en expertise zorgen we ervoor dat jouw evenement in Helmond een onvergetelijk succes wordt.

Creëer de perfecte setting in Helmond

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij Tentrend voorop. Ons team van experts zorgt voor een soepele opzet en afbraak van de stretchtent in Helmond, waardoor jij je kunt concentreren op het succes van jouw evenement. Een stretchtent huren in Helmond verandert elke locatie in een prachtige evenementenruimte. De tenten bieden een stijlvolle achtergrond die elk evenement speciaal maakt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Aanvullende diensten

Naast stretchtenten biedt Tentrend in Helmond ook aanvullende diensten, waaronder vlondervloeren, transparante tenten en sfeerverlichting, die allemaal bijdragen aan een compleet en succesvol evenement.

 • Vlondervloeren: Deze zorgen voor een stevige en vlakke ondergrond, ideaal voor dansvloeren of zitgedeeltes.
 • Transparante tenten:Voor een moderne en chique uitstraling, perfect om de buitenomgeving te betrekken bij het evenement.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van sfeervol tot energiek, afhankelijk van de stijl van jouw evenement.
 
Deze extra diensten verhogen niet alleen het comfort, maar ook de uitstraling van jouw evenement in Helmond.
 

Neem nu contact op

Wil je graag een stretchtent huren van Tentrend? Neem dan contact op via onze contactpagina. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Voor vragen waar je direct antwoord op wil hebben kan je ons bereiken via 06 23 27 59 62. Je kunt ook altijd een mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je graag verder met jouw feest of evenement!

Afbeelding 3 landingspagina