De droombruiloft in een transparante tent

Een onvergetelijke bruiloft begint met de juiste setting, en wat is er beter dan een transparante tent voor je speciale dag? Bij Tentrend zorgen we ervoor dat jouw bruiloft een sprookjesachtige ervaring wordt, waarbij onze transparante tenten een betoverende ambiance creëren. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie in de tuin of een groots feest in de buitenlucht, onze transparante tenten passen zich moeiteloos aan jouw wensen aan.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Transparante tent bruiloft

De magie van een transparante tent

Bij Tentrend streven we naar perfectie in elk detail. Onze transparante tenten bieden niet alleen een ruime en flexibele locatie voor je bruiloft, maar ze voegen ook een vleugje elegantie toe aan de atmosfeer. Hier zijn enkele redenen waarom een transparante tent perfect is voor jouw bruiloft:Flexibiliteit in opzet en grootte;

 • Ruimte: Onze transparante tenten bieden voldoende ruimte voor al jouw gasten, ongeacht de omvang van je bruiloft.
 • Flexibiliteit: Pas het interieur van de tent aan volgens jouw persoonlijke stijl en voorkeuren, en creëer de gewenste sfeer met verlichting en decoratie.
 • Weerbestendigheid: Onze tenten bieden bescherming tegen alle weersomstandigheden, zodat je bruiloft altijd kan doorgaan, ongeacht het weer.
 • Locatie: Kies zelf de perfecte locatie voor je bruiloft, of het nu een idyllische buitenomgeving is of je eigen achtertuin.
 • Ondersteuning: Ons team zorgt voor professionele installatie en ondersteuning, waardoor je stressvrij kunt genieten van de planning en uitvoering van je bruiloft.

Genoeg redenen om een transparante tent bruiloft in overweging te nemen toch?
 
0 +
0 +
Bruiloft tentenverhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Transparante tent bruiloft afmetingen

Bij Tentrend begrijpen we dat elke bruiloft uniek is, en daarom bieden we persoonlijk advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw droombruiloft werkelijkheid wordt. Met onze ervaring en toewijding zorgen we ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke ervaring wordt voor jou en je gasten.

We bieden niet alleen de verhuur van transparante tenten aan, maar ook alles wat nodig is om jullie bruiloft compleet te maken. Van vlondervloeren tot romantische prikkabel verlichting, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen transparante tenten aan:

 • Transparante tent 10×5: 50 staanplaatsen / 35 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×10: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×15: 160 staanplaatsen / 110 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×20: 220 staanplaatsen / 165 zitplaatsen
 • Transparante tent 15×15: 250 staanplaatsen / 200 zitplaatsen
 • Transparante tent 10,5×13: 320 staanplaatsen / 150 zitplaatsen
 

*Geheel transparant dak is mogelijk voor een kleine meerprijs

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een unieke uitstraling te geven, die onderscheidend is van alle anderen. Naast het aanbieden van stretchtenten en transparante tenten gaan we verder dan alleen maar verhuur. Onze aanvullende services omvatten:

 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een solide, gelijkmatig oppervlak, ideaal voor dansvloeren of eetruimtes, en zijn van onschatbare waarde voor evenementen op oneffen terrein.
 • Sfeerverlichting: Van ingetogen, intieme atmosferen tot levendige, kleurrijke displays, onze verlichtingsopties passen zich aan naar de specifieke stijl van jouw evenement.
 

Met deze toegevoegde diensten van Tentrend garanderen we een volledige en memorabele ervaring voor jouw gasten.

 

Neem nu contact met ons op!

Geïnteresseerd in het huren van een transparante tent voor jouw bruiloft? Voor inspiratie kun je een kijkje nemen op onze projectenpagina, waar je onze afgeronde projecten kunt bekijken. Als je overtuigd bent, kun je eenvoudig contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij sturen je graag een persoonlijke offerte. Ook zijn we altijd telefonisch bereikbaar, of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij staan klaar om je te helpen en denken graag met je mee!

Emma + Jamal