Tent met vloer huren?

Als het gaat om het organiseren van een evenement, is de keuze van de juiste tent cruciaal. Met Tentrend wordt deze keuze eenvoudig. Een tent met vloer huren betekent dat je kiest voor een complete, zorgeloze oplossing. Ons aanbod omvat niet alleen een breed scala aan tenten, maar ook de bijpassende vloeren, die samen zorgen voor een perfecte setting voor jouw evenement. Of je nu een outdoor bruiloft, een bedrijfsfeest of een festival organiseert, onze tenten met vloeren bieden de ideale combinatie van stijl, comfort en functionaliteit.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Tent met vloer huren

Waarom een stretchtent met vloer huren?

Tentrend onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en aandacht voor detail. Met een ervaring van meer dan 210 succesvolle projecten, begrijpen wij wat er nodig is om een evenement succesvol te maken. Hier zijn de redenen waarom een tent met vloer huren bij Tentrend een uitstekende keuze is:

 • Alles-in-één service: Wij bieden een volledige service, van levering tot opbouw en afbouw van zowel de tent als de vloer. Ons team van professionals zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, waardoor jij je kunt concentreren op andere aspecten van je evenement.
 • Op maat gemaakt voor jouw evenement: Onze tenten en vloeren zijn aanpasbaar aan elk type evenement. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en bieden een oplossing die perfect aansluit bij jouw evenement.
 • Kwaliteit en elegantie: Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De tenten bieden niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegen ook een elegante uitstraling toe aan jouw evenement.
 • Uitgebreide opties: Naast standaard tenten en vloeren, bieden wij ook extra opties zoals sfeervolle verlichting en decoraties, zodat jouw evenement echt uniek wordt.
 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een prachtige stretchtent in huis, maar kies je voor een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

0 +
0 +
Stretchtent huren Oss

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Jouw evenement, onze expertise

Bij Tentrend richten we ons op maatwerk en persoonlijke service. Wij nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en samen te werken om elk aspect van jouw evenement perfect af te stemmen. Van de keuze van de tent tot de installatie van de vloer, wij zorgen voor alles. Tentrend onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering en aandacht voor detail. Met een ervaring van meer dan 320 succesvolle projecten, begrijpen wij wat er nodig is om een evenement succesvol te maken. Hier zijn de redenen waarom een tent met vloer huren bij Tentrend een uitstekende keuze is.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Extra mogelijkheden voor jouw evenement

Overweeg je om een tent te huren met een vloer? Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een unieke touch te geven. Naast het aanbieden van vlondervloeren en stretchtenten, hebben we ook een verscheidenheid aan extra diensten beschikbaar:

 • Transparante tenten: Deze tenten geven de illusie van een open ruimte, terwijl ze tegelijkertijd bescherming bieden tegen alle weersomstandigheden.
 • Sfeerverlichting: Breng je evenement van gewoon naar buitengewoon met onze op maat gemaakte verlichtingsmogelijkheden.
 

Deze toevoegingen garanderen dat het huren van een stretchtent met vloer een complete ervaring is, waarbij elk detail zorgvuldig is overwogen.

Stretchtent huren Sint-Oedenrode

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Veghel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Grote partytent huren