Tent voor bruiloft huren?

Je bruiloft is een van de meest bijzondere dagen van je leven en bij Tentrend begrijpen we dat je deze dag perfect wilt vieren. Een tent huren voor een bruiloft is niet alleen praktisch, maar ook een prachtige manier om sfeer en persoonlijkheid toe te voegen aan jouw speciale dag. En waarom kiezen voor een standaard tent als je de unieke, elegante uitstraling van een stretchtent of aluhal kunt hebben?

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Tent huren voor bruiloft

De magie van een stretchtent

De keuze voor een stretchtent bij je bruiloft brengt een vleugje magie. Onze stretchtenten zijn de ideale keuze voor koppels die op zoek zijn naar een flexibele en toch stijlvolle optie. Ze zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook aan te passen aan elke locatie en grootte van de bruiloft, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootse viering. 

Een tent huren voor een bruiloft bij Tentrend betekent dat je kiest voor een bijzondere ambiance. Onze stretchtenten creëren een intieme sfeer die perfect past bij de romantiek van jullie dag. De vloeiende lijnen en de zachte gloed van de stof vormen het perfecte decor voor jullie liefdesverhaal. De voordelen van een stretchtent op jouw bruiloft:

 • Flexibiliteit in opzet en grootte;
 • Creëert een intieme en persoonlijke sfeer;
 • Aanpasbaar aan de stijl van jouw bruiloft;
 • Bescherming tegen weerselementen zonder in te leveren op stijl;
 • Professionele op- en afbouw door Tentrend.
 
0 +
0 +
Tent huren voor bruiloft

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Jouw bruiloft, onze expertise

Bij Tentrend zijn we trots op onze expertise in het creëren van de perfecte setting voor jouw bruiloft. Met meer dan 210 succesvolle projecten weten we precies hoe we een tent huren voor een bruiloft omtoveren tot een droomervaring.

We bieden niet alleen de verhuur van stretchtenten aan, maar ook alles wat nodig is om jullie bruiloft compleet te maken. Van vlondervloeren en aluhal tenten tot romantische prikkabel verlichting, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Transparante tent huren voor jouw bruiloft?

Een transparante tent huren voor je bruiloft biedt talloze voordelen. Deze ruime en veelzijdige tenten zijn perfect voor het creëren van een betoverende setting voor je speciale dag. Met hun elegante uitstraling en aanpasbare interieur biedt de transparante tent een prachtige achtergrond voor ceremonies, diners en feesten. Ze kunnen worden aangepast aan de grootte van je gastenlijst en kunnen worden ingericht volgens jouw persoonlijke stijl en thema. Hier zijn enkele voordelen van het huren van een transparante tent voor jouw bruiloft:

 • Ruime interieur biedt voldoende plaats voor alle gasten
 • Aanpasbare inrichting en verlichting creëren de perfecte sfeer
 • Weersbestendigheid zorgt voor gemoedsrust, ongeacht het weer
 • Flexibiliteit in locatiekeuze, waardoor je de vrijheid hebt om de perfecte locatie te kiezen
 • Professionele installatie en ondersteuning zorgen voor een stressvrije ervaring
 

Maak je bruiloft onvergetelijk met een prachtige transparante tent van Tentrend!

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het verhuren van stretchtenten of een transparante tent. Wij bieden namelijk ook:

 • Vlondervloeren: Deze bieden een stevige, vlakke ondergrond, perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn essentieel voor evenementen op oneffen terrein.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van intieme, subtiele sferen tot dynamische, kleurrijke displays, afhankelijk van de stijl van jouw evenement.
 
Deze extra diensten van Tentrend zorgen voor een compleet en onvergetelijk evenement.
 

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent of transparante tent? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Emma + Jamal