Stretchtent verhuur: Perfect voor elk evenement

Bij Tentrend, gevestigd in Erp, begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen in stretchtent verhuur. Onze stretchtenten, beschikbaar in diverse afmetingen, zijn de perfecte keuze voor bruiloften, bedrijfsevenementen, en privéfeesten. Met meer dan 210 succesvolle projecten op onze naam, staan wij garant voor kwaliteit en stijl.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Stretchtent verhuur

De voordelen van een stretchtent

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Waarom zou je voor Tentrend kiezen?

 • Veelzijdige afmetingen: Van intieme bijeenkomsten tot grote evenementen, onze stretchtenten zijn beschikbaar in diverse maten. Of u nu kiest voor een 5×10 tent voor een kleiner gezelschap of een ruimere 10×15 tent voor een groter evenement, wij hebben de ideale oplossing.

 • Totale flexibiliteit: Naast onze standaardafmetingen bieden we ook maatwerkoplossingen voor specifieke wensen. Onze flexibele benadering garandeert dat uw evenement precies aan uw verwachtingen voldoet.

 • Kwaliteit en sfeer: Bij Tentrend staan kwaliteit en sfeer voorop. Onze stretchtenten zorgen niet alleen voor een elegante en professionele uitstraling, maar bieden ook comfort en bescherming tegen de elementen.
 
0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Onze stretchtenten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, waaronder onze compacte 5×10 variant, ideaal voor intieme gelegenheden. Of je nu kiest voor sta- of zitplaatsen, elke tent biedt voldoende ruimte voor jouw gasten. Bij Tentrend begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we niet alleen een breed scala aan stretchtenten aan, maar ook een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat jouw evenement precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Maak jouw evenement speciaal

 Bij Tentrend streven we naar het creëren van unieke en onvergetelijke evenementen. We gaan verder dan alleen het aanbieden van stretchtenten. Ontdek onze uitgebreide diensten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen:
 • Vlondervloeren: Deze vloeren bieden een solide ondergrond voor dansvloeren of eetgedeeltes, perfect voor evenementen op oneffen terrein.

 • Transparante tenten: Laat de natuurlijke omgeving schitteren met onze transparante tenten, die een heldere en open sfeer creëren.

 • Sfeerverlichting: Van subtiele, romantische verlichting tot levendige en kleurrijke displays, onze verlichtingsopties zorgen voor de perfecte ambiance.

Met deze aanvullende diensten zorgen we ervoor dat jouw evenement een unieke en magische ervaring wordt voor alle aanwezigen.

 
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Limburg? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk