Kleine stretchtent huren voor jouw feest?

Bij Tentrend, gelegen in Erp, hebben we een passie voor het creëren van intieme en sfeervolle evenementen met onze kleine stretchtenten. Of je nu een kleine bruiloft, een gezellig tuinfeest, of een intiem bedrijfsevenement organiseert, onze kleine stretchtenten bieden de ideale oplossing.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Stretchtent klein

De voordelen van een kleine stretchtent

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle kleine stretchtenten. Waarom zou je een kleine stretchtent huren bij Tentrend?

 • Perfect voor kleine ruimtes: Onze kleine stretchtenten zijn ideaal voor locaties met beperkte ruimte. Ze passen moeiteloos in kleinere tuinen of binnenplaatsen en bieden toch voldoende ruimte voor jouw gasten.

 • Sfeerol en stijlvol: Een kleine stretchtent voegt een intieme en gezellige sfeer toe aan jouw evenement. Met hun elegante uitstraling en sfeervolle verlichting creëren onze tenten een unieke setting.

 • Flexibel en functioneel: De kleine stretchtenten van Tentrend zijn niet alleen mooi, maar ook uiterst functioneel. Ze bieden bescherming tegen zon en regen, terwijl ze toch een open en luchtig gevoel behouden.
 
0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Onze kleine stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waaronder 5×10, die perfect zijn voor kleinere evenementen. Elke tent biedt voldoende ruimte voor jouw gasten, of je nu kiest voor staanplaatsen of zitplaatsen. Bij Tentrend begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we niet alleen kleine stretchtenten aan, maar ook een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat jouw evenement precies wordt zoals jij het voor ogen hebt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Maak jouw evenement speciaal

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in ‘s-Hertogenbosch een unieke en memorabele ervaring te maken. Onze diensten gaan verder dan alleen het huren van een stretchtent. We bieden een scala aan extra’s om ervoor te zorgen dat jouw evenement perfect verloopt. Ontdek onze aanvullende services:

 • Vlondervloeren: Onze stevige vloeren bieden een stabiele basis voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn ideaal voor evenementen op oneffen terrein.

 • Transparante tenten: Laat de natuurlijke schoonheid van jouw locatie schitteren met onze transparante tenten. Deze bieden een prachtig uitzicht en een open, lichte atmosfeer.

 • Sfeerverlichting: Creëer de perfecte ambiance met onze diverse verlichtingsopties, variërend van subtiel en romantisch tot levendig en kleurrijk.

Met deze toevoegingen zorgen we ervoor dat jouw evenement in ‘s-Hertogenbosch een onvergetelijke en betoverende ervaring wordt voor alle gasten.

Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Limburg? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk