Stretchtent huren voor jouw evenement

Op zoek naar de perfecte sfeer voor jouw evenement, bruiloft of privéfeest? Ontdek de mogelijkheden van het huren van stretchtenten bij Tentrend in Erp! Ons jonge en gepassioneerde team heeft al meer dan 320 succesvolle projecten afgerond, en we staan klaar om jouw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Stretchtenten huren

Waarom een stretchtent?

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Waarom zou je voor Tentrend kiezen?

 • Diverse afmetingen: We bieden verschillende maten stretchtenten aan, zodat je de perfecte tent kunt huren die past bij jouw behoeften. Of je nu 65 staanplaatsen en 45 zitplaatsen nodig hebt of een grotere ruimte met 150 staanplaatsen en 100 zitplaatsen wilt creëren, bij Tentrend vind je de ideale oplossing.

 • Aanpasbaarheid: Onze stretchtenten zijn niet alleen praktisch, maar ook visueel adembenemend. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen worden aangepast aan de stijl van jouw evenement. Ons ervaren team staat altijd klaar om advies te geven en je te helpen bij het kiezen van de perfecte tent om te huren voor jouw specifieke wensen.

0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Onze stretchtenten zijn niet alleen praktisch, maar ook visueel adembenemend. Ze kunnen worden aangepast aan de stijl van jouw evenement. Ons ervaren team staat altijd klaar om advies te geven en je te helpen bij het kiezen van de perfecte tent om te huren voor jouw specifieke wensen.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een unieke uitstraling te geven. Naast het verhuren van stretchtenten en transparante tenten, bieden we een scala aan extra diensten om jouw evenement compleet te maken. Denk hierbij aan:

 • Transparante tenten: Voor een groter evenement of bruiloft is de transparante tent geschikt. Het zorgt voor voldoende licht en geeft een mooi zicht als deze op het gras geplaatst wordt. Ideaal voor grotere feesten of evenementen!
 • Vlondervloeren: Deze bieden niet alleen een stevige en vlakke ondergrond, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je evenement. Perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, vooral op oneffen terrein.
 • Prachtige sfeerverlichting: Onze uitgebreide selectie van verlichtingsopties kan worden aangepast aan de sfeer en stijl van jouw evenement, variërend van intieme en subtiele verlichting tot dynamische en kleurrijke displays.
 

Met deze aanvullende diensten zorgen we ervoor dat jouw evenement niet alleen compleet, maar ook onvergetelijk wordt.

  
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk