Jouw droombruiloft met een stretchtent

De perfecte bruiloft begint met de perfecte locatie. Met een stretchtent bruiloft van Tentrend transformeer je elke locatie in een romantische en stijlvolle setting. Tentrend biedt een unieke ervaring voor bruidsparen in heel Nederland. Onze stretchtenten bieden een sprookjesachtige achtergrond voor jouw grote dag. Of je nu een intieme tuinbruiloft plant of een grootse buitenreceptie, onze stretchtenten passen zich naadloos aan jouw wensen aan.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Tent huren voor bruiloft

De magie van een stretchtent

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw bruiloft perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Waarom een stretchtent voor je bruiloft?

 • Unieke en flexibele ruimte: Onze stretchtenten bieden een prachtige en aanpasbare ruimte die perfect aansluit bij de stijl en grootte van jouw bruiloft. Van intieme ceremonies tot grote recepties, wij hebben de ideale oplossing.

 • Sfeervol en elegant: Een stretchtent bruiloft zorgt voor een onvergetelijke ambiance. Met hun natuurlijke elegantie en de mogelijkheid tot sfeervolle verlichting creëren onze tenten een magische sfeer.

 • Complete service: Bij Tentrend zorgen we niet alleen voor de tent, maar ook voor de opbouw, afbouw, en eventueel een vlondervloer of sfeerverlichting. Alles om jouw bruiloft zorgeloos en perfect te maken.
0 +
0 +
Tent huren voor bruiloft

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Jouw bruiloft, onze expertise

Elke stretchtent bruiloft is uniek, en bij Tentrend begrijpen we dat maar al te goed. Wij bieden persoonlijk advies en werken samen met jou om jouw droombruiloft te realiseren. Bij Tentrend delen we jouw passie voor een perfecte bruiloft. Onze ervaring en toewijding zorgen ervoor dat jouw stretchtent bruiloft een sprookjesachtige ervaring wordt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

 

Toch liever iets anders? Dan is de transparante tent iets voor jouw bruiloft!

Transparante tent huren voor jouw bruiloft?

Het huren van een transparante tent voor je bruiloft biedt een scala aan voordelen die je speciale dag onvergetelijk maken. Deze ruime en stijlvolle tenten bieden een prachtige setting voor zowel de ceremonie als het feest. Met hun transparante ontwerp en elegante uitstraling kun je de tent transformeren tot een unieke en persoonlijke ruimte die past bij jouw stijl en thema. Hier zijn enkele redenen waarom een transparante tent perfect is voor een bruiloft:

 • Ruimte: Genoeg plaats voor al je gasten, ongeacht de grootte van de bruiloft.
 • Flexibiliteit: Pas het interieur aan naar jouw wensen en creëer de gewenste sfeer met verlichting en decoratie.
 • Weerbestendigheid: Bescherming tegen regen, wind en zon, zodat de bruiloft altijd kan doorgaan, ongeacht het weer.
 • Locatie: Kies zelf de perfecte locatie voor je bruiloft, van een pittoreske buitenlocatie tot je eigen achtertuin.
 • Ondersteuning: Professionele installatie en ondersteuning zorgen voor een stressvrije planning en uitvoering van je bruiloft.
 

Maak je trouwdag extra bijzonder met een prachtige transparante tent van Tentrend!

Emma + Jamal

Aanvullende diensten

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een unieke uitstraling te geven. Naast het verhuren van stretchtenten en transparante tenten, bieden we een scala aan extra diensten om jouw evenement compleet te maken. Denk hierbij aan:

 • Vlondervloeren: Deze bieden niet alleen een stevige en vlakke ondergrond, maar voegen ook een stijlvolle touch toe aan je evenement. Perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, vooral op oneffen terrein.
 • Prachtige sfeerverlichting: Onze uitgebreide selectie van verlichtingsopties kan worden aangepast aan de sfeer en stijl van jouw evenement, variërend van intieme en subtiele verlichting tot dynamische en kleurrijke displays.

Met deze aanvullende diensten zorgen we ervoor dat jouw evenement niet alleen compleet, maar ook onvergetelijk wordt.

  

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent of transparante tent? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Transparante tent huren 2