Partytent? Ondtek de voordelen van een stretchtent!

Denk je aan een partytent huren voor je volgende evenement? Wij laten je graag zien waarom een stretchtent van Tentrend een veel betere keuze is. Gevestigd in Erp, bieden wij elegante stretchtenten die elk evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Partytent huren

Waarom een stretchtent beter is

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Waarom een je een stretchtent moet kiezen voor je evenement?

 • Sfeer: In tegenstelling tot de vaak eenvoudige uitstraling van partytenten, bieden stretchtenten een stijlvolle en moderne uitstraling. Ze creëren een sfeervolle en elegante ambiance die je evenement direct een niveau hoger tilt.

 • Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Stretchtenten zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan diverse ruimtes en stijlen. Ze zijn perfect voor zowel intieme tuinfeesten als voor grote evenementen, iets wat bij standaard partytenten vaak mist.

 • Kwaliteit en duurzaamheid: Stretchtenten van Tentrend zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een betere bescherming tegen weersinvloeden vergeleken met traditionele partytenten
0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Bij het huren van een tent voor je evenement is het belangrijk om na te denken over wat je echt wilt uitstralen. Een stretchtent is niet alleen een praktische keuze, maar ook een statement van stijl en kwaliteit. Met Tentrend kies je voor een ervaring, niet zomaar een tent. Onze stretchtenten zorgen voor een unieke en gedenkwaardige sfeer die je met een standaard partytent simpelweg niet kunt bereiken. Wij bij Tentrend weten dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we niet alleen de verhuur van stretchtenten aan, maar ook een persoonlijke service. Van de eerste planning tot de opbouw en afbouw, wij zorgen ervoor dat alles perfect verloopt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Kies voor meer dan alleen ruimte

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement een uniek karakter te geven. Naast het aanbieden van stretchtenten, voorzien we in diverse aanvullende diensten om jouw specifieke behoeften te vervullen:

 • Vlondervloeren: Deze bieden een solide, vlakke ondergrond die perfect is voor dansvloeren of eetgedeeltes. Ze zijn essentieel voor evenementen op terreinen met oneffenheden.
 • Transparante tenten: Geschikt voor wie de natuurlijke omgeving wil integreren in het evenement. Deze tenten creëren een open en heldere ambiance.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van subtiele, intieme sferen tot dynamische, kleurrijke displays, aangepast aan de stijl van jouw evenement.

Met deze extra diensten van Tentrend zorgen we ervoor dat jouw evenement compleet en memorabel wordt.

 
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Limburg? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk