Stretchtent: een upgrade van Partytent in Veghel

Bij het organiseren van een evenement in Veghel zou je kunnen overwegen om een partytent te huren, maar laat ons je overtuigen waarom een stretchtent een betere keuze is. De voordelen van een stretchtent huren in Veghel zijn aanzienlijk, en we zullen je laten zien waarom.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Partytent huren Veghel

Waarom je kiest voor een stretchtent

Als je overweegt een partytent te huren in Veghel, denk dan nog eens goed na:

 • Betere uitstraling voor je feest: Een stretchtent biedt een chique en professionele look die een partytent niet kan evenaren.
 • Aanpasbare vormgeving: In tegenstelling tot de beperkende vorm van een partytent, kan een stretchtent in Veghel flexibel worden aangepast.
 • Duurzaamheid en bescherming: Stretchtenten zijn beter bestand tegen het wisselvallige weer in Veghel dan de gemiddelde partytent.
 

Een partytent huren in Veghel lijkt misschien de standaardoptie, maar voor een echt onvergetelijk evenement is een stretchtent een betere keuze.

0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Uitbreiding mogelijk met een stretchtent

Als je voor Tentrend kiest, kies je voor topkwaliteit en uitstekende klantenservice. We zorgen voor een vlekkeloze installatie en demontage, zodat jij je volledig kunt richten op het evenement zelf. Het huren van een stretchtent  bij ons legt de basis voor een betoverende ervaring. Onze tenten vormen een prachtige setting voor elk soort evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Creëer de perfecte atmosfeer

 Overweeg je een partytent te huren in Veghel? Dan is een stretchtent misschien wel de perfecte upgrade voor jouw evenement. Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Veghel een uniek tintje te geven. Naast het aanbieden van stretchtenten in Veghel, bieden we ook een scala aan extra diensten aan:
 
 • Vlondervloeren: Een uitstekende keuze voor onder een stretchtent, een stapje hoger dan de standaard ondergrond die je onder een partytent zou vinden.
 • Transparante tenten: Deze tenten creëren de illusie van een open ruimte, maar bieden toch bescherming tegen alle weersomstandigheden.
 • Sfeerverlichting: Transformeer je evenement van alledaags naar buitengewoon met onze op maat gemaakte verlichtingsopties.
 
 Bovenstaande toevoegingen verzekeringen dat het huren van een stretchtent een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.
 
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Veghel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Stretchtent huren Cuijk