Stretchtent: een upgrade van Partytent in Uden​

Sta je op het punt om een partytent te huren in Uden? Sta dan even stil bij de voordelen van een stretchtent. Bij Tentrend overtuigen we je graag waarom onze stretchtenten de beste keuze zijn voor jouw evenement in Uden, met een combinatie van stijl, flexibiliteit en weerbestendigheid die een traditionele partytent niet kan bieden.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Partytent huren Uden

Waarom je kiest voor een stretchtent

Een stretchtent huren in Uden biedt aanzienlijke voordelen boven de standaard partytent:

 • Elegante Uitstraling: Met een stretchtent creëer je een verfijnde sfeer die je met een partytent niet kunt bereiken.
 • Flexibele Opstelling: Stretchtenten kunnen op vele manieren worden opgezet, in tegenstelling tot de starre structuur van partytenten.
 • Duurzaam en Weerbestendig: Stretchtenten van Tentrend zijn gemaakt om het wisselvallige Nederlandse weer te trotseren, een garantie die bij partytenten huren in Uden vaak ontbreekt.

Door te kiezen voor een stretchtent, investeer je in de uitstraling en het comfort van je evenement in Uden.

0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Uitbreiding mogelijk met een stretchtent

Kiezen voor Tentrend betekent kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit en klantenservice. Ons team biedt een naadloze installatie en afbraak, zodat jij je volledig op het evenement kunt concentreren. Een stretchtent huren zet de toon voor een magische ervaring. Onze tenten bieden een indrukwekkende achtergrond voor ieder evenement.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Creëer de perfecte sfeer

Denk je aan een partytent huren in Uden? Overweeg dan een stretchtent voor een upgrade van je evenement. Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in Uden een unieke uitstraling te geven. Tentrend biedt meer dan alleen het verhuren van een stretchtent in Uden. In Uden biedt Tentrend een scala aan extra diensten aan bij het huren van een stretchtent:

 • Vlondervloeren: Verhoog de stabiliteit en esthetiek met onze vlondervloeren, een upgrade die je bij een partytent huren in Uden mist.
 • Transparante tenten: Combineer de bescherming van een stretchtent met het panoramisch effect van transparante wanden.
 • Sfeerverlichting: Pas de verlichting aan je thema aan en transformeer de stretchtent in een stralend middelpunt van je evenement in Uden.
 

Deze diensten verzekeren dat het huren van een stretchtent een complete ervaring is, waarbij aan elk detail is gedacht.

Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Uden of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Stretchtent huren Cuijk