Een luxe tent huren voor jouw evenement?

Het huren van een luxe tent voor jouw festival, bruiloft of bedrijfsfeest kan het verschil maken tussen een goed evenement en een buitengewoon evenement. Tentrend staat klaar om dat verschil te maken met een exclusieve selectie aan luxe tenten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen. Met een luxe tent van Tentrend kun je een ruimte creëren die perfect aansluit bij de sfeer en omvang van je evenement. Of je nu een intieme bijeenkomst organiseert of een groot publiek verwacht, wij hebben de luxe tent die aan je behoeften voldoet.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Luxe tent huren

Waarom een luxe tent huren?

Een luxe tent huren bij Tentrend betekent investeren in kwaliteit en service. Onze tenten stralen niet alleen elegantie uit, maar bieden ook duurzaamheid en weerbestendigheid die jouw gasten zeker zullen waarderen. Het huren van luxe tenten bij Tentrend biedt een scala aan voordelen die jouw evenement naar een hoger niveau tillen:

 • Kwaliteit en duurzaamheid: Onze tenten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.
 • Maatwerk: Elk evenement is uniek, daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.
 • Flexibiliteit in afmetingen: Onze tenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor ze geschikt zijn voor evenementen van elke omvang.
 • Ervaring: Met meer dan 320 succesvolle projecten hebben wij de ervaring om elk evenement soepel en succesvol te laten verlopen.
 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een prachtige tent in huis, maar investeer je in een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

 
0 +
0 +
Tent huren voor bruiloft

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Welke tent past bij jouw evenement?

Bij het huren van een tent voor jouw evenement heb je de keuze tussen een stretchtent en een transparante tent. Beide opties voegen een prachtig element toe aan jouw evenement. Laten we eens kijken naar de voordelen en mogelijkheden van deze twee luxe tenten.

Stretchtentverhuur

Het huren van een luxe stretchtent biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook een adembenemende uitstraling. Deze veelzijdige tenten kunnen volledig worden aangepast aan de stijl van jouw evenement, waardoor ze een prachtig decor vormen voor elke speciale gelegenheid. Ons toegewijde team staat altijd klaar om deskundig advies te bieden en je te assisteren bij het kiezen van de perfecte tent die voldoet aan jouw specifieke wensen. Met een luxe stretchtent ben je verzekerd van zowel functionaliteit als een schitterende ambiance, waardoor je de ideale setting creëert voor een onvergetelijke ervaring.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Transparante tent huren voor jouw evenement?

Het huren van transparante tenten biedt een scala aan voordelen. Deze ruime en veelzijdige tenten zijn ideaal voor het creëren van een betoverende sfeer voor allerlei speciale gelegenheden. Met hun elegante uitstraling en aanpasbaar interieur bieden transparante tenten een prachtige setting voor diverse evenementen, zoals ceremonies, diners en feesten. Ze zijn flexibel in grootte, waardoor ze geschikt zijn voor elke gastenlijst, en kunnen worden ingericht volgens jouw persoonlijke voorkeuren en thema.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen transparante tenten aan:

 • Transparante tent 10×5: 50 staanplaatsen / 35 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×10: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×15: 160 staanplaatsen / 110 zitplaatsen
 • Transparante tent 10×20: 220 staanplaatsen / 165 zitplaatsen
 • Transparante tent 15×15: 250 staanplaatsen / 200 zitplaatsen
 • Transparante tent 10,5×13: 320 staanplaatsen / 150 zitplaatsen
 

*Geheel transparant dak is mogelijk voor een kleine meerprijs

IMG_0362-scaled

Maak jouw evenement compleet

 

Bij Tentrend streven we ernaar om jouw evenement in een luxe tent een unieke uitstraling te geven. Naast het aanbieden van diverse soorten luxe tenten, zoals stretchtenten en transparante tenten, bieden we een uitgebreid assortiment aan aanvullende diensten om jouw evenement compleet te maken:

 • Vlondervloeren: Onze vlondervloeren zijn perfect voor dansvloeren of eetgedeeltes, en bieden een stevige en vlakke ondergrond, essentieel voor evenementen op oneffen terrein.
 • Sfeerverlichting: Van intieme, subtiele sferen tot dynamische, kleurrijke displays, onze verlichtingsopties passen zich aan aan de stijl van jouw evenement.
 

Met deze extra diensten van Tentrend zorgen we ervoor dat jouw evenement in een luxe tent niet alleen compleet is, maar ook onvergetelijk wordt. Bij Tentrend kunt u eenvoudig een luxe tent huren die past bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Contact opnemen met Tentrend

Als je overweegt een stretchtent of transparante tent te huren voor jouw luxe evenement in een tent, nodigen we je uit om onze projectenpagina te bezoeken voor inspiratie en om onze voltooide projecten te bekijken. Ben je overtuigd van onze mogelijkheden? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier op onze website voor een persoonlijke offerte op maat. Je kunt ons ook telefonisch bereiken of een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. We staan klaar om je verder te helpen en denken graag met je mee om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Emma + Jamal