Grote partytent huren? Kies voor een stretchtent!

Denk je aan het huren van een grote partytent voor je evenement? Overweeg eens een stijlvolle en elegante stretchtent van Tentrend. Onze tenten bieden niet alleen meer ruimte, maar ook meer stijl, flexibiliteit en sfeer dan een standaard grote partytent.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Grote partytent huren

De voordelen van een kleine stretchtent

Bij Tentrend streven we naar kwaliteit boven kwantiteit. We begrijpen dat jouw evenement perfect moet zijn, en daarom specialiseren we ons in het verhuren van sfeervolle stretchtenten. Denk je aan het huren van een grote partytent voor je evenement? Laat ons je overtuigen waarom een grote stretchtent van Tentrend een veel betere keuze is. Onze stretchtenten bieden niet alleen meer ruimte, maar zijn ook stijlvoller, veelzijdiger en gezelliger dan gewone grote partytenten. Wil je nog meer voordelen lezen? We sommen het graag voor je op:

 • Mooier en stijlvoller: In vergelijking met de vaak basic uitstraling van grote partytenten, zijn stretchtenten een stuk mooier en moderner. Ze zorgen voor een aantrekkelijke en gezellige sfeer die je evenement direct speciaal maakt.

 • Flexibel en veelzijdig: Grote stretchtenten passen zich gemakkelijk aan verschillende evenementen en locaties aan. Ze zijn ideaal voor zowel kleine tuinfeesten als grote bijeenkomsten, iets wat je met standaard partytenten vaak mist.

 • Sterk en weerbestendig: Onze stretchtenten zijn gemaakt van sterke materialen die goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Dit maakt ze een betrouwbare keuze, in tegenstelling tot sommige grote partytenten.
0 +
0 +
Stretchtent verhuur

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Vele mogelijkheden met een stretchtent

Een evenement in een grote stretchtent van Tentrend is meer dan alleen ruim. Het is ook stijlvol en onvergetelijk. In plaats van een gewone grote partytent, biedt een stretchtent een unieke ervaring die je gasten zich zullen herinneren. Bij Tentrend weten we dat elk evenement bijzonder is. Daarom bieden we niet alleen grote stretchtenten aan, maar ook een service op maat. Vanaf de planning tot de uitvoering, wij zorgen dat alles soepel verloopt.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Kies voor meer dan alleen ruimte

Bij Tentrend doen we er alles aan om jouw evenement in ‘s-Hertogenbosch een uniek karakter te geven. Naast het verhuren van stretchtenten, bieden we een scala aan aanvullende diensten, waaronder:

 • Vlondervloeren: Deze zorgen voor een stevige, gelijkmatige ondergrond, ideaal voor dansvloeren of eetgedeeltes, en zijn van onschatbare waarde voor evenementen op ongelijk terrein.
 • Transparante tenten: Perfect voor wie de natuurlijke schoonheid van de omgeving wil behouden tijdens het evenement. Deze tenten bieden een open en heldere atmosfeer.
 • Sfeerverlichting: Onze verlichtingsopties variëren van subtiele, intieme sferen tot dynamische, kleurrijke displays, afhankelijk van de gewenste stijl van jouw evenement.

Met deze aanvullende diensten van Tentrend garanderen we een complete en onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

 
Tent huren voor bruiloft

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Limburg? Voor inspiratie kan je kijken op onze projectenpagina voor onze afgeronde projecten. 

Overtuigd geraakt? Neem dan gemakkelijk contact op via onze contactpagina. Je ontvangt van ons een persoonlijke offerte. We zijn ook altijd telefonisch bereikbaar of je kunt een e-mail sturen naar info@tentrend.nl. Wij helpen je met alle plezier verder en denken graag met je mee!

Stretchtent huren Cuijk