Flexibele ruimtes voor onvergetelijke evenementen

Een evenementen tent huren voor jouw festival, bruiloft of bedrijfsfeest kan het verschil maken tussen een goed evenement en een geweldig evenement. Tentrend staat klaar om dat verschil te maken met een selectie aan tenten die jouw evenement naar een hoger niveau tillen.

Met een evenementen tent van Tentrend kun je een ruimte creëren die precies past bij de sfeer en omvang van je event. Of je nu een kleine bijeenkomst organiseert of een groot publiek verwacht, wij hebben de tent die aan je behoeften voldoet.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Evenementen tent huren

De voordelen van een evenementen tent huren

Een evenementen tent huren bij Tentrend betekent kiezen voor kwaliteit en service. Onze tenten zijn duurzaam, weerbestendig en bieden een elegante uitstraling die je gasten zeker zullen waarderen. Het huren van een evenementen tent bij Tentrend biedt je dus een reeks voordelen die je evenement naar een hoger niveau tillen:

 • Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze tenten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden;
 • Maatwerk: Jouw evenement is uniek, dus bieden wij op maat gemaakte oplossingen aan die perfect aansluiten bij jouw wensen;
 • Flexibiliteit in afmetingen: Tenten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, passend bij elke groepsgrootte;
 • Ervaring: Met meer dan 320 succesvolle projecten hebben wij de ervaring om elk evenement soepel en succesvol te laten verlopen.
 

Door te kiezen voor Tentrend haal je niet alleen een evenementen tent in huis, maar kies je voor een complete ervaring die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

0 +
0 +
Tent huren voor bruiloft

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Creëer de perfecte atmosfeer

Bij Tentrend begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we een breed assortiment aan evenementententen aan. Of je nu op zoek bent naar een elegante sfeer voor een bruiloft of een professionele uitstraling voor een zakelijk evenement, wij hebben de ideale tent voor jou.

Evenementen tent huren bij Tentrend is meer dan alleen een dak boven je hoofd. Wij bieden een complete evenementervaring met onze aanvullende diensten, waaronder vlondervloeren en sfeervolle verlichting. Grotere tent nodig? Bekijk dan onze transparante tenten die ideaal is voor grote evenementen.

Ons team zorgt ervoor dat elk detail van jouw evenement tot in de puntjes is verzorgd.

Wij bieden de volgende soorten afmetingen stretchtenten aan:

 • Stretchtent 5×10: 65 staanplaatsen / 45 zitplaatsen
 • Stretchtent 7,5×10: 85 staanplaatsen / 55 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×10: 100 staanplaatsen / 65 zitplaatsen
 • Stretchtent 9×12: 110 staanplaatsen / 70 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×12: 120 staanplaatsen / 80 zitplaatsen
 • Stretchtent 10,5×13: 130 staanplaatsen / 90 zitplaatsen
 • Stretchtent 10×15: 150 staanplaatsen / 100 zitplaatsen
 

*Grotere maat? Wij kunnen onze tenten koppelen. Hierdoor is het mogelijk het oppervlakte te vergroten tot een maximale oppervlakte van 20×32. Prijs op aanvraag.

Op zoek naar de perfecte tent voor jouw evenement? Kies voor evenementen tent huren bij Tentrend. Wij bieden niet alleen een breed scala aan tenten, maar zorgen ook voor een complete en zorgeloze ervaring. Met onze persoonlijke benadering en aandacht voor detail, maken we van jouw evenement een onvergetelijke gebeurtenis.

 
Emma + Jamal

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Veghel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Transparante tent huren 2