Met een aluhal tent maak je pas echt indruk

Ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor jouw evenement? Overweeg dan het huren van een aluhal tent bij Tentrend, waar stijl, flexibiliteit en stevigheid hand in hand gaan. Ontdek hier waarom Tentrend de ultieme keuze is voor het huren van een Aluhal tent.

Stretchtenten

Transparante tenten

Festival vloer

Aluhal tent huren

Stijlvolle aluhal tent voor ieder evenement

Een Aluhal tent huren bij Tentrend betekent kiezen voor kwaliteit en service. Onze tenten zijn niet alleen een praktische oplossing, maar dragen ook bij aan de esthetiek van jouw evenement. Met een breed scala aan afmetingen zorgen we ervoor dat er altijd een Aluhal tent is die past bij de grootte van jouw evenement. Onze transparante tenten, eveneens beschikbaar in Aluhal stijl, bieden de volgende opties:

  • Kleine feest: 10×10 meter voor een intieme sfeer met 100 staanplaatsen en 70 zitplaatsen;
  • Middelgroot feest: Grotere afmetingen zoals 10×16 en 10×22 meter, perfect voor middelgrote evenementen;
  • Groot feest: Voor de grootschalige gebeurtenissen hebben we maten zoals 14×22 en 14×28 meter, om tot wel 400 staanplaatsen en 300 zitplaatsen te accommoderen;
  • Maatwerk is mogelijk – wij denken graag met je mee voor een offerte op maat.
 

Kies je voor Tentrend, dan kies je voor gemak. Wij nemen het zware werk uit handen door de Aluhal tent op te bouwen en af te breken, zodat jij je kunt richten op de andere aspecten van je evenement.

0 +
0 +
Tent huren voor bruiloft

Wij hebben een tent mogen verzorgen voor:

Creëer de perfecte atmosfeer

Ieder evenement is uniek en daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw Aluhal tent volledig te personaliseren. Of het nu gaat om specifieke afmetingen, de inrichting of zelfs de kleur van de tent, wij staan voor je klaar.

Zoals je eerder kon lezen bieden we niet alleen de verhuur van aluhal tenten aan, maar bieden we ook stretchtenten en vlondervloeren aan. Verder denken we ook graag mee aan prikkabel verlichting. Wij zorgen ervoor dat elk detail klopt.

Jouw evenement verdient het beste en Tentrend staat klaar om die verwachting te overtreffen. Neem vandaag nog contact op voor de verhuur van een Aluhal tent en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Onze projectenpagina staat vol met voorbeelden van evenementen die wij hebben mogen aankleden. Doe inspiratie op en zie wat er allemaal mogelijk is met een Aluhal tent van Tentrend. 

 
Emma + Jamal

Neem nu contact op

Geïnteresseerd in het huren van een stretchtent in Veghel of nog inspiratie nodig? Bekijk dan onze projectenpagina. Hier vind je al onze afgeronde projecten met foto’s. 

Heb je vragen of wil je direct een stretchtent bij ons huren? Je kan dan via onze contactpagina contact met ons opnemen. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van ons. Je kunt ons ook telefonisch bereiken via 06 23 27 59 62  of via onze e-mail info@tentrend.nl. Wij helpen jou graag verder bij jouw evenement of feest. 

Transparante tent huren 2